Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

Yasal Uyarı

 

Ziyaret etmekte olduğunuz web sitesi ve web sitesi içinde düzenlemiş olan tüm eserler Sanatsal Haber'e aittir. İşbu web sitesinin kullanımı ile ilgili şartlar aşağıdadır: İleride söz konusu şartları okumamış veya okumuş olup ta bunlara uygun davranmamış olmanızdan kaynaklanabilecek olan her türlü maddi ve manevi zarara ilişkin talebinizden Sanatsal Haber, bu sitedeki her türlü içeriğin hazırlayıcılarının, çalışanlarının, Sanatsal Haber'in yetkilendirdikleri kişi ve kuruluşların hiçbir hukuki ve cezai sorumluluğu bulunmamaktadır.

Şu kadar ki Sanatsal Haber Web Sitesi'ni ziyaret edenlerin, reklam ve sponsorluk veren şirketlerin, Web Sitesi'nde yayınlamış olabilecekleri yazı, bilgi, yorum, haber, görüntü, Sanatsal Haber'e ait logonun, anasayfa ile alt bölüm bağlantılarının işbu web sitesi dışında başka web sitesinde kullanımı, web.posta, cep.net vb. hizmetlerinin ve kullanıcılar tarafından Sanatsal Haber'e ait sunucularına yüklenip yayınlanan her türlü içeriğin kullanımı suretiyle edinilen bilgi ve yorumlar dahil bu sayılan kişiler ya da yayınlarla sınırlı olmaksızın, İnternet'in genel teamüller doğrultusundaki yapısı gereği sorumluluk ve yetkisinde olmayan herhangi bir içerikten, Sanatsal Haber hukuki, cezai ve / veya şahsi hiçbir sorumluluğu bulunmamakta olup, işbu Web Sitesi ziyaretçileri bu hususu bu siteye girdikleri andan itibaren kabul ve beyan ederler.

1. Sanatsal Haber, hipertext linkler ve doğrudan ya da dolaylı olarak Sanatsal Haber web sitesi üzerinden kullanılan diğer özellikler de dahil olmak üzere web Sitesi Bilgileri ile ilgili zimnen veya sarih olarak hiçbir beyan veya garantide bulunmamaktadır.
2. Sanatsal Haber herhangi bir bildirimde bulunmaksızın her zaman değişiklik ve düzeltme yapma hakkı vardır.
3. Web sitesi bilgilerinde yer alan bilgiler ışığında verilecek kararlar ile ilgili tüm sorumluluk, sayfayı ziyaret eden kişiye aittir. Sanatsal Haber kendi web sitesine veya herhangi bir web sitesi bilgisine girilmesi veya bunların kullanımından doğabilecek doğrudan, dolaylı, özel, sonuç niteliğindeki ya da diğer tür kayıp veya zararlardan hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4. Bu web sitesinde yer alan bilgiler kapsamlı değildir. Bu bilgiler kesin, güncellenmiş olmayabilir veya herhangi bir durumdaki koşullara uyarlanamıyor olabilir. Bu web sitesinde olabilecek herhangi bir yanlışlık, eksiklik veya ihmalden dolayı sorumluluk Sanatsal Haber'e atfedilemez. Bu web sitesinde yer alan bilgiler ışığında vereceğiniz kararlar ile ilgili tüm sorumluluk, tamamıyla tarafınıza ait olacaktır, bu siteyi ziyaret ederek bu sorumluluğu kabul etmiş sayılmaktasınız. Sanatsal Haber, işbu web sitesinde yer alan bilgilere girilmesinden veya bunların kullanımından doğabilecek doğrudan, dolaylı, özel, sonuç niteliğindeki ya da diğer tür kayıp veya zararlardan hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmeyecektir.
5. İşbu web sitesinde yazılı olan bilgiler hiçbir şekilde Borçlar Kanunu çerçevesinde teklif veya icap anlamında olmadığı için Sanatsal Haber'i bağlamamaktadır, bu sitede belirtilen konular bilgi amaçlıdır. Bu bilgi, değerlendirme, yorum ve istatistiki şekil ve değerlerin kullanımı sonucunda doğabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve / veya manevi menfi ve / veya müspet zararlardan ve olası sair zarar ve masraflardan dolayı Sanatsal Haber hiç bir şahsi, hukuki ve cezai sorumluluğu mevcut değildir.

TELİF HAKKI (COPYRIGHT) İşbu web sitesi, web sayfasında yazılı tüm yazılar, fotoğraflar, dizaynlar, resimler fikri hak mülkiyet ve korumasına tabi olan her türlü eserin telif hakkı Yazar, Çizer ve Sanatsal Haber'e aittir. Bu sitede yer alan ve yer alacak fotoğraf / resimler ve animasyonlar Yazar, Çizer ve Sanatsal Haber’in izni alınmaksızın kullanılamaz. Web sayfasında yer alan isim, marka ve logolar tescilli markalar olup, Sanatsal Haber'e aittir ve izinsiz olarak kullanılamaz.

HERHANGİ BİR HYPERLINK KULLANIMI Bizim web sitemize ulaşabilmek için girdiğiniz başka bir web sitesinin veya bizim web sitemizden girdiğiniz başka bir web sitesinin içeriğinden Sanatsal Haber sorumlu olmayacaktır.



Sanatsal Haber

 

 Prof. Dr. Güniz AKINCI KESİM


Doğa'dan Bir Köprü

SEÇİM
 Mahiye MORGÜL


Bizim Mayana

BEN 68’Lİ BİR TÜRK DEVRİM MUHAFIZIYIM DESEM?
 Nebahat KARYAĞDI


Kırmızı Yeşil

GİDERİM SENİNLE AYA
 Aylin MENEKŞE


Karalama Defteri

MAYIS’DA SANAT
 Perrin GÖKDEMİR ÜLKER


İçimden Gelenler

HAYATLAR VARDI ORALARDA….
 Nurhan  ÖZGEL


Umut Burcu Burcu / Bahar Bir Kucak

TRALLALA LA
 İlknur ERŞAHİN ÇAKICI


İlknurca

ÖNCESİ, SONRASI VE ŞİMDİ
 Prof. Dr. Fatmagül DEMİREL


Tarihcinin Günlüğü

CUMHURİYET’İN İLK YILLARINDA OKUYUCU MEKTUPLARI
 Doğan ÜR


Kuzgunun Ruyaları

NEREDE O ESKİ BUHARLILAR
 Asım BİLGİLİ


Tarih'ten Sanat'a

MELES ÇAYI VE HALKAPINAR GÖLÜ

En Son Yazılar

SEÇİM...

GÜLE GÜLE REKTÖRÜM...

İSME UYUMLU GÜNLERDE...

NEREYE ÇİÇEĞİM...

GÜLE GÜLE...

YÜZME DÜNYA ŞAMPİYONUMUZ...

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN YASTAYIZ...

 

 

 


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.