Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

 

 

PEYZAJ MİMARLARINDAN KUTLAMA…

13 Mayıs V.Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü yurt genelinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
PMO Merkezde bu yıl “Koruma ve Peyzaj Mimarlığı Sempozyumu” ve ardından Eskişehir’deki yeni gelişmeleri izleme gezisi yapıldı. Şube ve Temsilcilikler ile Bölümlerde de etkinlikler düzenlendi.

Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı öğrencileri bahar dönemi derslerinin son gününde hocaları ve mezun arkadaşlarıyla birlikte bu yıl Üniversite Konuralp Yerleşkesindeki Atatürk Anıtına çelenk sunarak etkinliklerini başlattılar. Ancak hava koşulları ve aynı saatlerde Gerede yakınlarında oluşan trafik kazası ile kaybettikleri orman endüstri mühendisliği son sınıf öğrencisi Ahmet Şengül’ün üzüntüsü içinde kutlamaya katılan rektör yardımcısı ve dekanlarına sorunlarına ilişkin sorular yönelterek programı kısa sürede tamamladılar. Geçen yıl da aynı yerde ormancı üç profesör kazada kaybedilmişti. Ankara yolunun en can alıcı yeri olduğunu düşündüğüm bu bölümde, hava koşullarına da bağlı olarak elim sonuçlar hala ortaya çıkmakta demek ki!

Söyleşi, yeni tamamlanan ve artık birçok etkinliğe (bahar şenliği, vb.) olanak tanıyan ortak yaşam alanındaki, açık amfide yapılacaktı. Yağış izin vermeyince alandaki kütük ev, dönem sonu olması ile azalan öğrencilere yeterli oldu. Beşinci yıl pastası da kesilerek 13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü buruk olarak kutlandı ve insanlar için daha yararlı ve verimli çalışmalar yapmak üzere söz verildi.

Gelecek yıla kadar nelerle karşılaşılacak, neler yenilenecek ya da kaybedilecek bakalım? Umutlarla dolu yeni günlere...


Prof. Dr. Güniz AKINCI KESİM
14.05.2011

Facebook ta paylaş


Yazarın Tüm Yazıları...  -   Yazar'a mesaj yaz  -   Yorum Yaz 















 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.