Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

 

 

TACİZCİ MÜJDE AR, EKRANI DERHAL TERK ET!

Bayan Müjde Ar, sana söylüyorum, iyi dinle!

Nergis TV’de yaptığın magazin programında insanların beyinlerine tecavüz ediyorsun.

Kişiler üzerinden yaptığın iğrenç şakalar nasıl şakaysa, kişi haklarını taciz etmekten öte bir şeydir. “Bunlar şakadır ha, inanmayın” tarzı ön bilgiler, beyinlerimize tecavüz etmeni haklı duruma getiremez!

Ben de senin için ileri geri saçma sapan konuşacağım, seni aşağılayacağım, senin için yalan haber yapacağım, sonra da “bu yazının formatı böyledir” diyeceğim, haklı olur muyum?

Yalan ile gerçek arasında uyur-gezer bir toplum istiyor düşmanlarımız.

Beyni afallatılmış, kafaları çuvallatılmış, düşle gerçeği ayıramayan, afyon içirilmiş, uyuşturulmuş beyinler istiyor düşmanlarımız. Sen buna alet oluyorsun.
Bunu sana yaptırıyorlar, parasını aldın. Uyuşturucu satarak para kazanıyorsun.

Adını “CMYLMZ” diye yazan birisi var, adını böyle yazarak Türkçemize tecavüz ediyor, o da iyi para alıyor tecavüzcülükten, onun kervanına katıldın, aklımıza tecavüz ediyorsun.

Şuh kadın rollerine girmeyi iyi beceriyorsun, seks sözcüğünü ve ona yakın sözcükleri sık kullanıyorsun, seni izleyenlerin ağzı açık ayran budalası olmalarını istiyorsun, o zaman daha rahat tecavüz edersin beyinlerine, ha!

Rüya, uyku ile uyanıklık arasında görülür, insanlar gerçek mi rüya mı anlayamaz, o an ayıkamazlar, kalkar yüzüne su serperler uyanmak için. Yani suyla, yani hayatla, yani gerçeğe “hü” şokuyla uyanır insanlar, yani rüyanın arkası sabahtır. Ama sen, insanlara asimetrik saatte rüya gördürüyorsun, arkası gecedir!

Çocuklar izlemesin diye bir uyarın da yok. Kırmızı noktalı olacak şeydir senin yaptığın. Sadece çocuklar için değil herkes için tehlikeli şeyler bunlar.

İnsanın beynini yalanla gerçek arasında, masalla hayat arasında tutmak, bir çeşit psikolojik harp silahıdır, insanı bir felaket karşısında gerçek tehlikeyi fark edemez hale getirmek için kullanılır.

Milli Eğitim Bakanı bayan Çubukçu ile birlikte mi çalışıyorsun?
Onun İlköğretim çocuklarına verdiği Matematik kitaplarını gördün de bu taktiği öyle mi öğrendin yoksa? Masallarla matematik yaptırıyor! Çocuk masal ile gerçeği nasıl ayırt edecek? Edemez ve aptala döner, değil mi?

Sen ekranlardan, Bayan Çubukçu kitaplardan… Nedir bu halkın başına ördüğünüz?
Bu kitaplarla bilimsel eğitim olmaz, Çubukçu da makamını terk etmelidir.

Örnek matematik sorusu mu istersin, al: Ankara bölgesi için yazılmış 1.Sınıf Matematik Ders Kitabında son ünite, s.172’de; yüksek bir kulenin tepesinde prenses, havada uçan bir cadı, cadı prensesi esir almış da, aşağıda çocuklar kuleye ip uzatacaklar ki prenses kurtulsun, efendim, kaç kulaç ip lazımmış! Böyle matematik olur mu?

Soruda yanlış üstüne yanlışlar; kulaç uzunluk birimi değildir, uzunluk kavramları 4. sınıfta başlar, esir prenses oraya nasıl çıkmış, bakarken insanın başı dönüyor, kulenin yüksekliği bu yaşta ölçülebilir değildir, ona ip uzatacak olsa uzatamaz…

Böyle matematik öğretilmez, sorunun gerçek yaşamla hiçbir bağı yoktur; akılsız sorudur. Bu soruyu hangi akıllı yazmış olabilir?

Bir sonraki soruyu da vereyim: Fil, deve kuşu, leylek ve fare, ormanda bir araya gelmişler, hangimiz daha ağırız acaba diye konuşuyorlar, çocuk bunları ağırdan hafife doğru sıralamalıymış!

Oysa, ağırlık kavramı 5. sınıfta başlar, gerçek yaşamda bu hayvanlar bir araya gelmez, konuşamazlar, gerçek yaşamla uyumsuzdur, ağırlık çocuk için soyut kavramdır, 12 yaşına kadar soyutlama yapamaz; 1.sınıfta matematik 20’ye kadar toplama çıkarmadır, soru pedagojik hatadır, böyle sorularla matematik öğretilemez, bunlarla ancak çocuğun aklı dağıtılır. Sonra da sınavlarda bu çocukların neyi öğrendiği ölçülebilir ki!

Konfüçyüs der ki; “Öğretmeden başarıyı ölçmek zorbalıktır.”
Evet Bayan Ar, eğitimde bu gün zorbalık egemendir, NeTeVe ekranında da sen zorbanın kılıcını sallıyorsun.

Türk halkına nasıl aklî tecavüz yaptığını anladın mı?
Ceza yasasında maalesef böyle tecavüzlerin suç tarifi yoktur. Cumhuriyet savcılarının elinde seni tutuklayacak bir yetki de bu nedenle yoktur.

Senin kamu vicdanında cezalandırılmanı istiyorum, RTÜK’ü göreve çağırıyorum. Bizi ekranlardan taciz etmeye son vermeni istiyorum.

Tacizci Müjde Ar, ekranı derhal terk et!

2. Resim: İlköğretim 1.Sınıf Matematik ders kitabından son iki sayfa:


Mahiye MORGÜL
21.10.2009

Facebook ta paylaş


Yazarın Tüm Yazıları...  -   Yazar'a mesaj yaz  -   Yorum Yaz 


Mahiye MORGÜL

İlköğretim 1.Sınıf Matematik ders kitabından son iki sayfa
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.