Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

‘BİR DELİNİN HATIRA DEFTERİ’ ÖDÜLÜNÜ ALIYOR

Erdal Beşikçioğlu 'Bir Delinin Hatıra Defteri' adlı oyundaki performansıyla kazandığı Baykal Saran Tiyatro Ödülü’nü 23 Ekim Cuma günü alıyor.

2006 yılından bu yana Devlet Tiyatroları’nın desteğiyle sunulan Baykal Saran Tiyatro Ödülü bu yıl Erdal Beşikçioğlu’na verildi. Erdal Beşikçioğlu, 'Bir Delinin Hatıra Defteri' adlı oyundaki performansıyla değer görüldüğü Baykal Saran Tiyatro Ödülü’nü, 23 Ekim Cuma günü, İstanbul Devlet Tiyatrosu Üsküdar Tekel Sahnesi’nde gerçekleştirilecek törenle alacak.

Baykal Saran Tiyatro Ödülü Ödül Töreni, saat 20:00’da başlayacak olan 'Bir Delinin Hatıra Defteri'nin özel gösterimi sonrasında düzenlenecek.

28 Temmuz 2006 tarihinde hayatını kaybeden Devlet Tiyatroları sanatçı ve rejisörü Baykal Saran’ın adı ve anısına verilen ödül bu yıl üçüncü kez sahibini buldu.

Devlet Tiyatroları’nın desteğiyle verilen Baykal Saran Tiyatro Ödülü’ne değer görülen sanatçılar, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin, Devlet Tiyatroları Baş Rejisörü Rüştü Asyalı, Tiyatrocu Selçuk Yöntem, Tiyatro eleştirmeni Atilla Sav ve Erkal Saran’dan oluşan jüri tarafından belirlendi.

Ödülü 2006-2007 sezonunda 'İki Kişilik Hırgür' adlı oyundaki performansıyla Benian Dönmez, 2007-2008 sezonunda ise 'Giordano Bruno' adlı oyundaki performansıyla Durukan Ordu almıştı.


Sanatsal Haber  19.10.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.