Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

JANE BİRKİN BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Tek konser bir konser için İstanbul’a gelecek olan Jane Birkin 21 Nisan'da Tim Maslak Show Center'da sahne alacak. Yeni albümünün tanıtım turnesi için Türkiye'ye gelecek olan Birkin'in konserde ağırlıklı olarak Gainsbourg klasiklerini ve son iki solo albümünün öne çıkan parçalarını yorumlayacak.

Birçogumuz onu, Fransız Pop'unun dahi bestesici Serge Gainsbourg'un şarkılarını seslendirdiği plaklarıyla, bazılarımız ise Blow Up filminde ünlü İtalyan yönetmen Antonioni'nin kamerası önünde ortaya koyduğu baştan çıkarıcı performansıyla tanıyoruz.

Gaingsbourg ile ilk ortak çalışmaları olan ve erotik içeriğiyle 60'lar Fransa'sında skandal yaratan 'Je t'aime moi non plus' ile müzik dünyasına adım atan sanatçı, kırk yıla yayılan kariyeri boyunca sayısız albüme imzasini attı ve Beth Gibbons, Rufus Wainwright, Bryan Ferry, Franz Ferdinand, Yann Tiersen gibi isimlerle ortak çalışmalar gerçekleştirdi ve diğer yandan Jacques Rivette, Jacques Doillon gibi yönetmenlerin filmlerinde başrol oynadı.

Sanatçı, 2004 yılında 'Arabesque' turnesi kapsamında İstanbul'da bir konser vermişti. Bu konserinde ise ağırlıklı olarak Gainsbourg klasiklerini ve son iki solo albümünün öne çıkan parçalarını yorumlayacak.

Sevgilisi Serge Gaingsbourg ile ilk ortak çalışmaları olan ve erotik içeriğiyle 60'lar Fransa’sında olay yaratan ‘Je t’aime moi non plus’ ile müzik dünyasına adım atan sanatçı, 40 yıla yayılan kariyeri boyunca sayısız albüme imzasını attı ve Beth Gibbons, Rufus Wainwright, Bryan Ferry, Franz Ferdinand, Yann Tiersen gibi isimlerleortak çalışmalar gerçekleştirdi.

1. Kategori: 112,00 TL
2. Kategori: 84,00 TL
3. Kategori: 61,50 TL

Tarih : 21.04.2009 21:00:00
Mekan : Türker İnanoğlu Maslak Show Center


NTVMSNBC  2.04.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.