Usta sanatçı Erol Evgin, “Mustafa Kemal’i Gördüm Dü..." /> Sanatsal Haber... Türkiye'nin Sanat ve Kültür Portalı.

                                                                               

  Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

EROL EVGİN ‘MUSTAFA KEMAL’İ GÖRDÜM DÜŞÜMDE’

Erol Evgin, "Mustafa Kemal'i Gördüm Düşümde" temalı konseri ile 29 Ekim'de sahne alacak.

Usta sanatçı Erol Evgin, “Mustafa Kemal’i Gördüm Düşümde” temalı konserinde; unutulmaz şarkılarının yanı sıra Kurtuluş Savaşı’ndan günümüze uzanan döneme müzikal bir yorum getirecek.

KONSERİN GELİRİ MEHMETÇİK VAKFI’NA BAĞIŞLANACAK

Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin düzenlediği konser, barkovizyon gösterileriyle renklenecek. Zorlu PSM, konserin bilet satışından elde edilecek tüm geliri Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacak. Erol Evgin, 2005 yılından beri sahnelediği Kurtuluş Savaşı’mızı anlatan “Mustafa Kemal’i Gördüm Düşümde” temalı konserini Cumhuriyet’in 92′inci yıl dönümünde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde özel orkestrası eşliğinde sahnelenecek.

80 KİŞİLİK ÇOCUK KADROSU

Erol Evgin, adını Fazıl Hüsnü Dağlarca’nın “Üç Şehitler Destanı” ndan alan “Mustafa Kemal’i Gördüm Düşümde” konserinde; Kurtuluş Savaşı’ndan günümüze uzanan dönemi şarkılar, türküler ve anekdotlar eşliğinde anlatacak. Konser boyunca Osmanlı’nın son döneminden, Kurtuluş Savaşı’na; Cumhuriyet’in ilanından, günümüze kadar gelişen olaylar hazırlanan özel görsellerle barkovizyona yansıtılacak. Evgin sahneye 80 kişilik çocuk korosu ile çıkacak.
Yaklaşık 90 dakikalık konseri boyunca sevilen şarkılarından, türkülere ve marşlara kadar zengin bir repertuar sunacak olan Erol Evgin, konserin açılışını Büyükçekmece Çocuk Korosu ile birlikte yapacak.


SH  25.10.2015

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.