Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

TRIO GELİŞİM, SEDA BAĞCAN ŞİFA ÇEMBERİ ÇALIŞMASIYLA AÇILDI

Kişisel gelişim alanında İzmirli'lere yeni eğitim ve atölye programları sunmayı hedefleyen Trio Gelişim, mantra müziğinin Türkiye'deki ilk ve tek temsilcisi Seda Bağcan'ın şifa çemberi çalışmasıyla kapılarını meraklılarına açtı.

Karşıyaka'da iki katlı, bahçe içindeki bir binada hizmet verecek olan merkezin kurucu ortakları Burcu Oğuz ve Gemma Kopri, birey olmanın farkındalıkla gerçekleşebileceğini belirterek, amaçlarını, birey olma yolculuğundaki ''dostlar''ına yol arkadaşlığı yapmak ve onlara destek olmak şeklinde özetliyor.

Trio Gelişimde; Access Bars, Astroloji, Bio-Enerji, Bütünsel Kinesiyoloji, EFT, Human Design, Ho'oponopono, Melek Enerjisi, Pranayama Nefes, Refleksoloji, Reiki ve Taşlar, Shiatsu, Thai Masaj, Transformal Nefes ve Theta Healing gibi bireysel seansların yanı sıra, çocuk meditasyonu, Feng Shui ve Şiddetsiz İletişim gibi farklı çalışmalar da yer alacak.

Merkezde ayrıca, Kuraldışı, Ötesi, Aykırı ve Hit yayınevlerinin kitapları ile Nil Gün cd'leri yüzde 30 indirimle satılacak.

Eğitim, atölye ve ücretsiz tanıtımlarla ilgili ayrıntılı bilgiye www.triogelisim.com adresinden ulaşılabilir.


SH  14.04.2014

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.