Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

EFES ODEON’DA VİYANA MİT’İ AMARCORD WİEN İZMİR FESTİVALİ’NDE

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) düzenlediği, kentin en büyük kültür ve sanat etkinliği 27. Uluslararası İzmir Festivali, 9 Temmuz Salı gecesi Efes Odeon’da Amarcord Wien’i ağırlayacak. Klasik geleneğin güçlü köklerinden beslenen dört virtüöz; Sebastian Gürtler (Keman), Michael Williams (Çello), Gerhard Muthspiel (Kontrbas) ve Tommaso Huber (Akordiyon), kolay kolay akıllardan çıkmayacak bir konsere hazırlanıyor.

Festival programında; Amarcord Wien ile sahneye çıkacağı duyurulan mezzosoprano Adrineh Simonian’ın ani rahatsızlığı nedeniyle İzmir’e gelememesi üzerine Dörtlü “Viyana Mit’i” başlığıyla sıra dışı bir program hazırladı. Viyana’nın köklü müzik tarihinin ışıltılarını yansıtan programda R.Wagner, G.Mahler, M.Davy, S.Gürtler ve F.Lehar gibi ünlü bestecilerin eserleri yer alıyor.

Biletlerine Biletix ve Karataş binasındaki İKSEV gişelerinden ulaşılabilecek konseri izlemek isteyenler için Sabancı Kültür Sarayı yanından saat 18.30-19.30 arasında otobüsler kaldırılacak.


SH  5.07.2013

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.