Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

MASTER CLASS İZMİR’DE

Fransız müzisyen, tanınmış Marimba ve Vibraphone sanatçısı Philippe Spiesser, Vurmalı Çalgılar sanatçısı Lerzan Tuncer ile oluşturdukları Duo Origins adlı grubun konser projesi için İzmir'e geliyor.

Dokuz Eylül, Yaşar, Mimar Sinan, Çukurova ve Anadolu Üniversite'lerinde öğrenim gören genç müzisyenlerin de katılımlarıyla renklenecek Master Class, 10-11 Mayıs tarihlerinde müzikseverler ile buluşuyor. Yaşar Üniversitesi Öğretim Elemanı, Vurmalı Çalgılar sanatçısı Lerzan TUNCER' in ev sahipliğinde gereçekleşecek olan bu etkinlik, İzmir'de ilk defa yapılacak. 10 Mayıs'ta Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda, 11 Mayıs'ta ise Yaşar Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek olan Master Class'da, Philippe Spiesser, Steve REICH'ın Marimba, Vibraphone ve Elektro için Electric Counterpoint'ını solo olarak, Lerzan TUNCER ile birlikte Duo Origins için düzenlenmiş birkaç eser seslendirerek katılımcılara gerçek bir müzik şöleni sunacaklar.


AA  8.05.2013

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.