Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ULUSLARARASI CAZ GÜNÜ BAŞLADI

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) ile Thelonious Monk Caz Enstitüsü tarafından düzenlenen "Uluslararası Caz Günü" etkinlikleri, Kültür ve Turizm Bakanlığının da katkılarıyla İstanbul'da başladı.

Etkinlikler kapsamında Galatasaray Lisesi'nde öğrencilerle biraraya gelen UNESCO İyi Niyet Elçisi Herbie Hancock, cazın gençler için önemini anlattı.

Hancock, "Lütfen caza olan inancınızı hiçbir zaman yitirmeyin. Aynı zamanda müziğin, barışı tesis etme, köprüler kurma konusunda anlamlı rolü ve faydalarını her zaman yüceltin. Öğretmenlere de çok teşekkür ederim. Sizler henüz şarkısı söylenmemiş kahramanlarımızsınız. Hayatları değiştirme konusunda dayanağımız olan en önemli kişilersiniz. Okulunuzdaki öğrenciler de bize eşlik edecek" diye konuştu. Konuşmanın ardından mini bir caz konseri verildi. Etkinliğe, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı da katıldı.


AA  30.04.2013

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.