Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

EKİP’TE SEZONUN SON OYUNLARI

Ekip Tiyatrosu'nun çok iyi eleştiriler alan iki oyunu Parti ve Largo Desolato, bu sezon son kez sahnelenecek.

“Metehan, Hakan, İsmail, Müge, Pınar ve Sezin, 15 seneye yakın dostlukları üniversite yıllarına dayanan 6 eski arkadaştır… Sıkı dostlukları mezuniyetlerinin ardından sekteye uğramış, sonraki yıllar içinde görüşememiş olan bu eski dostlar, Metehan’ın kısa süre sonra evleneceği nişanlısı Zeyno tarafından organize edilen sürpriz bir bekârlığa veda partisinde yıllar sonra ilk kez bir araya gelirler…”

Prömiyeri 18. İstanbul Tiyatro Festivali’nde gerçekleşen “Parti”, Nisan ayında sadece 1 kez oynanacak. Sonuna yaklaştığımız sezonda, ayın bu tek gösterimini kaçırmak istemeyenler, 28 Nisan Pazar saat 18.00'de, SahneHâl'de olabilirler.

Sahne serüveninde sona yaklaşan “Largo Desolato” da 27 Nisan Salı günü son kez sahnelenecek.

"Leopold Kopriva, yazdığı bir yazıyla, faili meçhul olarak kalması istenen bir davayı aydınlatmıştır. Şimdi bu yüzden, kim ya da ne oldukları tam olarak anlaşılamayan ‘birileri’ tarafından, ne ya da nerede olduğu bilinmeyen ‘bir yer’e götürülmekle tehdit edilmektedir.

Bunun gerçekleşmemesi için yapması istenense, söz konusu yazıyı yazanın kendisi olduğunu inkâr etmesidir. Böylelikle dava yeniden faili meçhul kalacaktır…"


ntvmsnbc  14.04.2013

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.