Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

‘İSTANBUL CALLING’ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKIYOR

Dünya starlarını İstanbullu müzikseverlerle buluşturacak 'Vodafone İstanbul Calling' festivali için geri sayım başladı.

01 Mayıs – 30 Ağustos arasına yayılan 120 günlük bir müzik maratonu! Pozitif Live tarafından gerçekleşecek olan Vodafone İstanbul Calling, İstanbul’un en uzun soluklu şehir festivali olmaya hazırlanıyor. Onlarca dünya starı, 20’ye yakın etkinlik, şehre yayılan pek çok önemli mekanda konser, panel, atölye çalışmaları, partiler ve daha pek çok fazlası bu sene festival bünyesinde şehri ele geçirecek.

Vodafone ana sponsorluğu ve Garanti Bankası resmi sponsorluğunda dört aya yayılan ve farklı müzik türlerini bünyesinde barındıracak olan festival 2013 yazında Türkiye’nin kültür-sanat gündemine oturmaya hazırlanıyor.

İstanbul’da son yıllarda giderek yükselen “merak uyandıran şehir” imajını , müziğin gücü ile birleştiren bu festivalde BJK İnönü Stadyumu ve Parkorman gibi mekanların yanı sıra Babylon, Babylon Lounge, Salon İKSV, Milk Gallery, SAE, Maçka Parkı, Göztepe Parkı ve Pera Müzesi gibi mekanlar da yan etkinlikler için kullanılacak.

IRON MAIDEN VE TIESTO BİLETLERİ BUGÜN SATIŞTA!

Iron Maiden, 2013 yazının en başarılı rock turnesi olmaya aday MAIDEN ENGLAND ile 26 Temmuz Cuma akşamı BJK İnönü Stadyumu’nda izleyici ile buluşacak. Pozitif Live tarafından düzenlenen ve rock severlerin unutamayacağı bir performansa imza atacak olan Iron Maiden konserinin biletleri bugün satışa sunulacak. Gecenin diğer yıldızları arasında ön grup olarak konfirme olan “BIG 4”dan biri, Thrash Metal masterlarından Anthrax ve gecenin açılışını Voodoo Six yapacak.

Hollandalı DJ, prodüktör, gelmiş geçmiş en önemli elektronik dans müziği temsilcilerinden Tiesto, 07 Haziran Cuma akşamı müzikseverleri house ve elektro dans dünyasında unutulmaz bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. Tiesto konserinin biletleri de Iron Maiden ile aynı anda satışa sunulacak.

SIGUR ROS VE THE NATIONAL KONSER BİLETLERİ 26 MART SALI GÜNÜ SATIŞTA!

İstanbul’da ilk konserini vermeyen hazırlanan İzlandalı kült grup, Sigur Ros, yenilikçi sanatsal vizyonu, her yeri kuşatan ses ve ışık şovuyla konserlerinde yaşattığı unutulmaz deneyimi İstanbul seyircisine aktarmaya hazırlanıyor. 2 Temmuz akşamı Parkorman’da sahne alacak grup müzikle iç içe görsel ve panoramik bir ziyafet sunacak.

Yabancı ve yerli gruplar ve DJ’lerle indie müziğinin en parlak isimlerinin yer alacağı Parkorman konser serisinin ilk ismi belli oldu. The National 23 Haziran’da Vodafone Istanbul Calling sahne alacak! Sigur Ros ve The National konserinin biletleri 26 Mart Salı günü satışa sunulacak.

VODAFONE ISTANBUL CALLING PROGRAMI:

BJK İNÖNÜ STADYUMU KONSERLERİ
RIHANNA – 30 Mayıs, Perşembe 2013
TIESTO – 07 Haziran, Cuma 2013
DANCE DAY: THE PRODIGY, BASEMENT JAXX ve JAGUAR SKILLS– 29 Haziran, Cumartesi 2013
URBAN & HIP-HOP DAY: SNOOP DOGG , CEE-LO GREEN VE NAS – 07 Temmuz, Pazar 2013
IRON MAIDEN, ANTHRAX VE VOODOO SIX – 26 Temmuz, Cuma 2013

PARKORMAN KONSERLERİ

THE NATIONAL – 23 Haziran, Pazar 2013
THIRTY SECONDS TO MARS – 30 Haziran, Pazar 2013
SIGUR ROS – 02 Temmuz, Salı 2013
KESHA – 21 Temmuz, Pazar 2013
PLACEBO – Ağustos, 2013


SH  25.03.2013

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.