Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

İSTANBUL’A YAZILMIŞ MEKTUPLAR

İstanbul Tasarım Bienali kapsamında yayınlanan ''New City Reader'' gazetesinde, Orhan Pamuk, Joseph Kanon, Charles Jencks, Hans Ulrich Obrist, Alejandro Zaero-Polo gibi ünlü yazar, mimar ve küratörlerin İstanbul'a yazılmış mektuplarına yer verildi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, bienal, İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından, Eren Holding, Koray Şirketler Topluluğu, Vestel ve Vitra eş sponsorluğunda 13 Ekim–12 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bienal çerçevesinde, düzenli aralıklarla yayınlanan, şehrin farklı noktalarına asılan ''New City Reader'' gazetesinde, Orhan Pamuk, Joseph Kanon, Charles Jencks, Hans Ulrich Obrist, Alejandro Zaero-Polo gibi ünlü yazar, mimar ve küratörlerin İstanbul'a yazılmış mektupları yer alıyor.

Gazetenin mayıs ayından itibaren hazırlanan 5 sayısında, kent, mimari ve kamusal alana dair makaleler bulunuyor.

İstanbul Tasarım Bienali, 13 Ekim–12 Aralık'ta Emre Arolat ve Joseph Grima küratörlüğünde, Londra Tasarım Müzesi Direktörü olan ve İstanbul Tasarım Bienali'nin danışma kurulu üyesi Deyan Sudjic'in önerisi ile belirlenen ''Kusurluluk'' teması altında gerçekleştirilecek.

Bienal sergileri, İstanbul Modern ve Galata Özel Rum İlköğretim Okulu'nda açılacak, diğer etkinlikler de şehrin farklı noktalarına yayılacak.


AA  9.08.2012

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.