Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

EMEL ALTUĞ’UN ‘EMELCE’ RESİM SERGİSİ

19 -31 Temmuz arasında Mavi Sanat Odası, bu kez de Emel Altuğ’u ve resimlerini konuk edecektir. Emelce isimli resim sergisinde 30’a yakın resim izleyicileri ile bulaşacaktır.

1989 yılından itibaren Suat Yurtalan ile resim çalışmalarına başlayan Emel Altuğ, daha sonra Prof. Neş’e Erdok ve Hüsnü Koldaş yönetimindeki yaz okuluna devam etmiştir. Altı yıl da Muğla Üniversitesi Öğretim Üyesi Ayla Eriş yönetimindeki resim atölyesinde sanat tarihi ve resim çalışmalarını sürdürmüştür. Aynı yıl Sanat Tarihi uzmanı Ludmila Denisenko yönetimindeki Rönesans seminerlerine katılmış, daha sonra Soner Göksay danışmanlığında resim çalışmalarına devam etmiştir, 37 karma ve 3 kişisel sergi açmıştır .

Sanatçı etkileyeci portreleri, deseni ve boyayı kullanmada ki cesareti ile 2003 yılındaki sergisinde İlhan Berk’in de dikkatini çekmiş ve büyük ustayı etkilemiştir.

Sanatçı Bodrum Art Derneği ve Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği üyesidir. Halen çalışmalarına Bodrum’da devam etmektedir.

EMEL ALTUĞ

Resime 1989 yılında Suat Yurtalan- Bodrum atölyesinde başlamış, üç yıl bu atölyede eğitim almıştır. 1995 yılında Prof. Neş’e Erdok ve Hüsnü Koldaş yönetimindeki yaz okuluna devam etmiştir. Altı yıl da Muğla Üniversitesi Öğretim Üyesi Ayla Eriş yönetimindeki resim atölyesinde sanat tarihi ve resim çalışmalarına devam etmiştir. Aynı yıl Sanat Tarihi uzmanı Ludmila Denisenko yönetimindeki Rönesans seminerlerine katılmış, daha sonra Soner Göksay danışmanlığında resim çalışmalarına devam etmiştir. Halen Bodrum’da kendi atölyesinde üretime devam etmektedir.

Emel Altuğ Bodrum Art Derneği ve Uluslar Arası Plastik Sanatlar Derneği üyesidir.
37 Karma Sergisi ve 3 kişisel sergisi vardırvardır.

• KİŞİSEL SERGİLER

2003 - Yağhane Sanat Galerisi Kişisel Sergi
2007 - Bodrum-Oasis Jazz Now Galerisi Kişisel Sergi
2010 - Bodrum-Dibekli Han Sanat Köyü Kişisel Sergi

Adres : Mavi Sanat Odası –Ekşi Restaurant Paşa Tarlası-İlhan Berk Cad.No:25
Telefon : 0 252 313 13 50
websitesi; 
www.mavisanat.blogspot.com
www.eksirestaurant.com
Eposta : 
mavisanatodasi@gmail.com
Açılış Bilgisi : 19 Temmuz saat 18:30


SH  14.07.2012

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.