Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

CELLOPIANO DUO FULYA SANAT MERKEZİ’NDE

Piyanist Emine Serdaroğlu ve çellist Dilbağ Tokay'ın başarılı ve uzun soluklu ikilis Cello Piano Duobu sezon İstanbul'daki son konserini 3 Mayıs Perşembe günü Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat Merkezi'nde saat 20:00'da verecek.

Konserde J. Brahms ve D. Şostakoviç’in sevilen iki sonatına yer verecek olan sanatçılar sezonun bu son konserine dek geçen İstanbul konserlerini şu sözlerle değerlendiriyorlar:
"Bu yıl, İstanbul konserlerimiz bizim için çok renkli ve keyifli geçti. Süreyya Operası’nda çok sevdiğimiz kısa soluklu eserlerle 2012 yılına merhaba dedik. Ardından dinleyicilerimizle, içinde Ahmet Adnan Saygun’un viyolonsel sonatının da yer aldığı modern bir repertuvar ile Borusan Müzik Evi’nde buluştuk. Pera Müzesi Oda Müziği Konseri’nde farklı bir repertuvar çalmanın keyfini yaşadık."

http://www.cellopianoduo.com


SH  30.04.2012

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.