Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ESKİŞEHİR’DE YILDIZ KADORLU ‘BAY KOLBERT’

Eskişehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Alman tiyatrosunun genç yıldızlarından David Gieselmann'ın dünya çapında hayli ilgi gören oyunu 'Bay Kolpert'i, yıldız bir kadroyla sahneliyor.

Son yıllarda ses getiren pek çok oyuna imza atan ödüllü yönetmen Mehmet Ergen’in sahneye koyduğu ‘Bay Kolbert’in başrolünde geçen yıl Reha Erdem’in ‘Kosmos’ filmindeki rolüyle ödülleri toplayan Sermet Yeşil’in yanı sıra EŞT’nin başarılı genç oyuncuları Devrim Özder Akın, Özlem Baykara Danacı, Ecren Can Serim, Yalçın Özen ve Onur Demirkoparan rol alıyor. Çevirisi Sibel Arslan Yeşilay’a ait olan oyunun dekor tasarımını ise yine bu alanda hayli tanıdık bir isim, Barış Dinçel üstleniyor.

Hitchcock’un ünlü ‘İp’ filmine gönderme yapan ve kısa sürede farklı ülkelerde sayısız tiyatronun repertuarına giren kara komedi, heyecanda son noktayı arayan kaos araştırmacısı Ralf ile sevgilisi Sarah etrafında gelişiyor. Genç çift, yemeğe davet ettikleri Bastian ve Edith’e işledikleri bir cinayet hikâyesi anlatarak eziyet etmeye başlar. Kurban olduğunu iddia ettikleri kişi ise Sarah ve Edith’in iş yerinde çalışan Bay Kolpert’tir. Cesedin odadaki sandıkta olduğunu söylerler. Bunun şaka olduğunu düşünmelerine rağmen, hikâyeye inanmaya başlarlar.

Prömiyeri 15 Aralık’ta yapılan ‘Bay Kolbert’, 30 Aralık’a kadar çarşamba, perşembe ve cuma günleri saat 20.00’de Eskişehir Tepebaşı Sahnesi’nde izlenebilir.
Tel: 0222 220 42 27/ 218


SH  19.12.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.