Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ARPIST ŞİRİN PANCAROĞLU SÜREYYA OPERASI’NDA

Türkiye'nin en tanınmış arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu ile Honolulu Senfoni Orkestrası'nın başkemanı Fransız kemancı virtüözü Ignace Jang Süreyya Operası Konserleri'nde bu akşam bir resital verecekler.

İkili bu akşam saat 20.00'de verecekleri "Kuyruklu Yıldız Altında" başlıklı konserde; Camille Saint-Saens'ın "Fantezi", Claude Debussy'nin "La plus que lente", "Clair de lune", "Keten Saçlı Kız" ve "Valse romantique", Manuel de Falla'nın "La Vida Breve’den İspanyol Dansı", Isaac Albeniz'in "Asturias", Ricardo Lorenz'in "Jaromiluna", Astor Piazzolla'nın Histoire du Tango eserinden "Bordel 1900", "Cafe 1930", "Nightclub 1960" parçalarını seslendirecekler.

Mütevazi kişiliği, güçlü ve tutkulu çalışıyla müzikseverlerin ilgiyle takip ettiği Şirin Pancaroğlu, seçkin sanatçılarla oluşturduğu ikililerle de arp yorumlarına zenginlik katıyor. Pancaroğlu bu kez de sanatseverlere keman ve arp birlikteliğinin güzelliğiyle ve Fransız kemancı Ignace Jang'la buluşturacak.

www.sureyyaoperasi.org


SH  28.11.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.