Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

SİDE DÜNYACA ÜNLÜ ORKESTRALARI AĞIRLAYACAK

Side Belediyesi'nin düzenlediği 11. Side Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali, 23 Temmuz-17 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Festivalde dünyaca ünlü orkestralar, müzisyenler ve dansçılar, Anadolu'nun en eski yerleşim merkezlerinden ve geçmişteki en önemli liman kentlerinden Side'de ağırlanacak.

Side Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Uluslararası Side Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 15 etkinlik düzenlenecek. Etkinlikler Antik Tiyatro, Apollon Tapınağı ve Side Çarşısı'nda gerçekleştirilecek.

Festivale, dünyaca ünlü Kammersymphonie Berlin ve Viyana Senfoni Oda Orkestrası'nın yanı sıra Jazz-Ist Kuartet, Cafe Tango, Ten of The Best Trompet, İstanbul Devlet Opera ve Balesi ile Marphe String Kuartet katılacak.

Şef Jürgen Bruns ve kemanda Ulrike Petersen'in yer aldığı Kammersymphonie Berlin'in, 23 Temmuz Cumartesi günü Antik Tiyatro'da vereceği konserle başlayacak festival, 17 Eylül Cumartesi günü Antik Tiyatro'da Antalya Devlet Opera ve Balesi Orkestra, Koro ve Solistleri'nin katılacağı Gala Konseri'yle sona erecek.

Bu sene festivalde bir ilk olarak Genelkurmay Başkanlığı Mehteran Bölüğü de yer alacak. Genelkurmay Başkanlığı Mehteran Bölüğü konserlerinin 13 ve 14 Eylül tarihlerinde Side Çarşı ve Apollon Tapınağı'nda saat 21.30'da yapılması planlanıyor.

Diğer taraftan, Manavgatlı sanatçı Emre Aydın da bu sene Side Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nde yer alacak. Emre Aydın 14 Ağustos'ta Apollon Tapınağı önünde konser verecek.


AA  13.07.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.