Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ASPENDOS’TA CAZ RÜZGARI

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde 20-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek Uluslararası Antalya Caz Festivali'nde, Aspendos'ta beş gün boyunca dünyanın takip ettiği caz sanatçıları ve önemli caz grubu orkestraları birlikte sahne alacak.

Antalya'nın en önemli değerlerinden biri olan Aspendos bir kez daha tüm dünya ile etkileşime girecek. Antik tiyatrolar arasında en iyi şekilde korunarak günümüze gelen, akustik ve tarihi yapısıyla dünyanın gözbebeği olan Aspendos'ta beş gün boyunca dünyanın takip ettiği caz sanatçıları ve önemli caz grubu orkestraları birlikte sahne alacak.

Uluslararası Antalya Caz Festivali'nin açılışı 20 Temmuz'da Fado'nun yorumcusu Monica Molina ile yapılacak. Sanatçıya Mehmet İkiz ve China Moses eşlik edecek. Festivalin ilerleyen günlerinde ise Lisa Ekdahl, Cesaria Evora, Macy Gray, Al di Meola World Sinfonia, Nino Katamadze ve Fahir Atakoğlu sanatseverlerle buluşacak.

Festival biletleri Biletix (www.biletix.com) üzerinden satışa çıkacak. Yurtdışı tur operatörlerinden de festival bileti ve programla ilgili bilgi alınabilecek. Aynı zamanda festival süresince, festival gişelerinden bilet alımı ve rezervasyon yapılabilecek.


ANKA  30.06.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.