Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

SAHNE MOSKOVA SOLİSTLERİ’NİN

“Dünyanın en iyi oda orkestralarından biri” olarak tanımlanan 2008 Grammy ödüllü Moskova Solistleri bugün saat 20.00’de Aya İrini Müzesi’nde olacak. Solistler Moskova Solistleri’nin kurucusu, tanınmış viyola sanatçılarından olan Yuri Bashmet ve ödüllü piyanist Elisabeth Leonskaja. Moskova Solistleri, Mozart’ın gençlik dönemi yapıtlarından ‘Jeunehomme’ diye de bilinen piyano konçertosunu, Stravinsky ve Çaykovski’nin Floransa günlerine ait Floransa Anısı’nı seslendirecek.

Petibon gelmiyor!
Festivalin merakla beklenen isimlerinden Patricia Petibon rahatsızlığı yüzünden gelemiyor, Venedik Barok Orkestrası eşliğinde 13 Haziran’da konser vermesi planlanan Fransız sanatçının yerine Grammy ödüllü Sara Mingardo sahneye çıkacak. Konserde, Handel, Stradella ve Vivaldi’nin eserleri seslendirilecek.


Radikal  11.06.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.