Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ARCADI VOLODOS, İŞ SANAT’TA

Piyano sanatçısı Arcadi Volodos, 12 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de İş Sanat'ta konser verecek.

Piyano sanatçısı Arcadi Volodos, konserde, F. Schubert ve F. Liszt'in yapıtlarını seslendirecek. Yaşayan en büyük piyanistlerden kabul edilen ve her konseri ayrı bir sansasyon yaratan Arcadi Volodos piyano repertuarının en seçkin örneklerinden eserler seslendireceği bir konserle bu sezon Virtuoso kuşağının son konuğu. “Piyano dahisi” olarak anılan Rus sanatçı daha şimdiden bir fenomen kabul ediliyor.

Olağanüstü virtüözitesi, eşsiz renk ve ritim duygusu ile şiirselliği onu yoğun hikâyelerin romantik anlatıcısı yapıyor. 2007 yılında Sony Classics’den çıkardığı Volodos Plays Liszt CD’si Gramophone Dergisi Ödülü, Diapason D’ Or ve 2007 ECHO-Klassik Ödülü’ne layık görülen sanatçı Vladimir Ashkenazy, Myung-Whun Chung, Michael Tilson-Thomas, Valery Gergiev, James Levine, Zubin Mehta ve Seiji Ozawa gibi önde gelen şefler yönetimindeki Berlin Filarmoni, İsrail Filarmoni, Philharmonia, Rotterdam Filarmoni, Royal Concertgebouw, Kraliyet Filarmoni Orkestrası, Tonhalle Orkestrası, Münih Filarmoni, Boston Senfoni, Chicago Senfoni, New York Filarmoni ve San Francisco Senfoni gibi seçkin orkestralarla pek çok kez sahneye çıktı. Göz kamaştıran tekniğiyle olduğu kadar abartıya kaçmayan ancak içten ve samimi müzikal yorumuyla da tüm dünyada dinleyicilerin büyük beğenisini kazanan sanatçı, İstanbullu klasik müzik severlere nefeslerini kesecek bir resital sunacak.


Sanatsal Haber  3.05.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.