Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ELEKTRONİK DEVİ LEFTFIELD FRESHTIVAL’DE

27 Mayıs'ta Küçükçiftlik Parkı'nda yapılacak Freshtival'de Letfield, Noisettes, Crystal Fihters ve Can Bonomo sahnede.

Yenilikçi ve farklı tarzlarıyla dikkat çeken yeni sanatçıları ağırlayan Freshtival, bu yıl 28 Mayıs’ta Maçka Küçükçiftlik Park’ta düzenlenecek. Miller’ın sponsorluğunda düzenlenen Freshtival’de dans ve house müziğin ilk dönem öncülerinden kabul edilen, efsanevi İngiliz elektronika ikilisi Leftfield listebaşı. İlk çıkışlarını ünlü hit’leri ‘Open Up’la yapan, ‘Leftism’ ve ‘Rhythm And Stealth’ isimli albümleri ve The Prodigy, The Chemical Brothers ve Daft Punk gibi gruplarla yaptıkları başarılı çalışmalarla hatırlanan Leftfield festivalin eğlence vaat eden isimlerinden.

Leftfield’ın yanı sıra, soul müziği günümüze taşıyan enerjik melodileriyle Noisettes, hareketli sahne performansları ve etnik müziği elektronikayla birleştiren tarzlarıyla dikkat çeken İspanyol indie grubu Crystal Fighters ve ilk albümü ‘Meczup’ta rock ve pop müzik arasında gezinen tarzıyla kısa sürede kendine bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran Can Bonomo da Freshtival’de sahne alacak. Freshtival’in biletleri 4 Nisan’da Biletix’te satışa çıktı.


Sanatsal Haber  7.04.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.