Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ROY AYERS İSTANBUL’DA

Cazın efsane isimlerinden Roy Ayers 40 yılı aşan müzikal macerasını özetleyen sahne performansıyla bir kez daha Babylon sahnesinde...

Caz, Funk ve R&B dünyalarının kesiştiği noktada 1960’lardan bu yana en önemli figürlerden biri olmayı sürdüren Roy Ayers, 40 yılı aşan müzikal macerasını özetleyen sahne performansıyla bir kez daha Babylon sahnesinde.

1970’lerde funk-disko dünyasını sarsan “Running Away” ve özellikle “Everybody Loves The Sunshine “gibi unutulmaz hitlere imza atan Ayers, 1980’lerde efsanevi Fela Kuti’yle birlikte çalışmaya başladı.

1990’larda Guru’nun Jazzmatazz serisinde müzikseverlerle buluşan Roy Ayers, hip hop ve caz’ı ustalıkla birleştirerek Erykah Badu, Eric Benet ve Masters At Work ekibiyle yaptığı çalışmalardan sonra yeni kuşakları da hayran kitlesi içine katmayı başardı.

En son 2006 yılında Babylon’da verdiği konserlerle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan Roy Ayers Garanti Caz Yeşili kapsamında 31 Mart Perşembe gecesi Babylon’u bir kez daha ziyaret edecek.


AA  30.03.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.