Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

GENÇ SOLİSTLER VE GÜLSİN ONAY ENKA’DA

ENKA Kültür Sanat 23. Yıl Mart programında aynı günde iki konsere; genç yeteneklerden "Genç Solistler Dinletisi", ardından ünlü piyanist Gülsin Onay'ın "Büyük Romantikler"e ev sahipliği yapacak.

“Genç Solistler Dinletisi”nde; Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı öğrencilerinden üç genç yetenek Abuzer Manafzade (piyano), Celil Refik Kaya (gitar) ve Göksel Coşkun (keman) sahne alacak. 1990 ve 1991 doğumlu genç solistlerin, Liszt, Ravel, Rachmaninov, D. Aguado, A. Barrios Mangore, H. Wieniawski ve J.Martinon’dan seçilen eserleri seslendirecekleri konser, 29 Mart 2011, Salı akşamı saat 19:30’da izlenebilecek. Aydın Gün ustanın dediği gibi iyi bir sanatsever, konser salonu yönetmenleri sanatçıları başarı basamaklarının başında görmeli sonra da hep takip etmelidir.

Dinletinin ardından saat 20:30’da ise dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay; “Büyük Romantikler” konserinde romantizmi kendine has üslubuyla ele alacak. Müzik otoriteleri tarafından, “teknik ustalığın yanında, sınırsız enerji, zekâ ve duyarlı bir yorum gücü ile donatılmış olağandışı bir sanatçı” olarak tanımlanan Onay özel programında, Franz Schubert, Frederic Chopin, Ahmet Adnan Saygun ve Franz Liszt’in eserlerinden seçmeler sunacak.

Dileyen katılımcılar, her etkinlik öncesi saat 19.00’da Taksim – AKM önünden kalkacak ücretsiz servis ile etkinlik merkezine ulaşabiliyorlar. Etkinlik bitiminde ise, ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’ndan kalkacak servis, konukların Taksim – AKM’ye ulaşımını sağlıyor. www.enkasanat.org


Sanatsal Haber  21.03.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.