Türki..." /> Sanatsal Haber... Türkiye'nin Sanat ve Kültür Portalı.

                                                                               

  Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

‘NUBLU JAZZ FESTİVAL’ MART AYINDA İSTANBUL’DA

Türkiye'nin en genç caz festivali Nublu Jazz Festival, "The Music Now" sloganıyla, ikinci yılında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor!

Türkiye’nin en genç caz festivali Nublu Jazz, "The Music of Now" sloganıyla çıktığı yolda 04 Mart-12 Mart 2011 tarihleri arasında İstanbul ayağının ikincisini gerçekleştirecek.

Geçen yıl yoğun ilgi gören ve farklı projeleri bir araya getiren programıyla oldukça dikkat çeken festivalin ilki 2009’da New York Nublu’da yapıldı. Festival, 2010’da üç kıtada üç metropole uzandı: İstanbul, Sao Paolo ve New York.

Festivalin bu yılki programı oldukça dolu. İIlhan Erşahin’in en köklü ve dinamik projelerinden Love Trio usta perküsyoncu Arto Tunçboyacıyan ile birlikte sahne alacak.

İlhan Erşahin, Nublu’yu ve festivali şöyle anlatıyor: "Nublu caz kültürünün devamı niteliğinde, cazın ruhunu ve günümüzün soundunu birlikte taşıyor. Bir boşluğu doldurduğumuza inanıyoruz."

Zengin Program
Festivalin bu yılki programı da oldukça dolu, renkli ve dinamik. İlhan Erşahin’in en sevilen projelerinden Istanbul Sessions, festivalin lokomotif projeleri arasında... İlhan Erşahin, İmer Demirer ve Arto Tunçboyacıyan gibi usta isimlerin yanında, Türk cazının genç temsilcileri Alp Ersönmez, 123, Korhan Futacı ve Ozan Musluoğlu da sahne alacak. Festivalin uluslararası konukları arasında İsveçli üçlü JUNIP ve usta perküsyoncu Kenny Wollesen’ın yeni projesi Wollesonic var.

Nublu Jazz Festival, şehrin en genç ve taze seslerini kendi çatısında toplayarak Mart’ın ilk haftasında gerçekleşecek farklı konser ve etkinliklerle bugünün müziğini caz severlerle buluşturmaya hazırlanıyor.


AA  22.02.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.