Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

‘SONBAHAR KONSERLERİ’ BAŞKENTTE

'Sonbahar Konserleri' etkinliği kapsamında sahne alan rock grubu Duman, izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Konserde ilginç bir olay da yaşandı.

Başkent Ankara’da bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan "Sonbahar Konserleri", rock grubu Duman’ın konseriyle başladı.

ODTÜ Vişnelik tesisleri Çim Amfide 1-6 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek konserler dizisinde ilk olarak sahneye çıkan Duman’a Ankaralılar büyük ilgi gösterdi.

Vokal ve gitarda Kaan Tangöze, gitar-geri vokalde Batuhan Mutlugil, basgitarda Ari Barokas ve davulda Cengiz Baysal’dan oluşan kadrosuyla başkentlilerin karşısına çıkan grup, sahnede yaklaşık 3 saat kaldı.

Bu süre içinde son albümlerinin yanı sıra eski albümlerinden de şarkılar seslendiren grup, birçok şarkısını izleyicilerle birlikte söyledi.

Kaan Tangöze’nin Ayakabı ve Çorabı "Konsen Hatırası" Oldu
Konser sırasında renkli bir olay da yaşandı. Grubun vokalisti Kaan Tangöze, verilen kısa arada seyircilerin arasına gidince kısa süreli izdiham yaşandı. Grup arkadaşlarının yardımı ile sahneye dönebilen Tangöze, bir ayakkabısı ve çorabının sevenleri tarafından "konser hatırası" olarak alındığını farketti. Tangöze, seyircilerin ayakkabı ve çorabını geri vermemesi üzerine, konserlerini bir ayağı çıplak olarak tamamladı.

Kimler Konser Verecek
"Sonbahar Konserleri" kapsamında sırasıyla; Grup Yorum, MFÖ, Yeni Türkü ve Erkan Oğur da sahne alacak. Tüm konserler saat 20.00’de başlayacak.


AA  2.10.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.