Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

BLUES KATARI 1 EKİMDE YOLA ÇIKIYOR

Bu yıl 1 Ekim - 6 Kasım tarihleri arasında yapılacak Efes Pilsen Blues Festival, Kenny Neal, Mitch Woods&His Rocket 88 ve Samuel James'i ağırlayacak. Sanatçılar 20 farklı şehirde 24 konser verecek.

Efes Blues katarı 1 Ekim’de Denizli’den yola çıkacak ve sırayla Antalya, Konya, Kayseri, Mersin, Adana, Hatay, KKTC, Gaziantep, Diyarbakır, Erzurum, Trabzon, Ankara, Edirne, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Eskişehir ve Bursa’ya uğradıktan sonra 6 Kasım’da İstanbul’da sona erecek.

Festivalin bu yılki konuklarından Louisiana doğumlu Kenny Neal B.B. King, Bonnie Raitt, Muddy Waters, Aaron Neville ve John Lee Hooker gibi sanatçılarla çalışmış, birçok entrümana hâkim, modern blues’un önemli sanatçılarından biri.
Mitch Wood & His Rocket 88 ise ilham aldıkları 1940 ve 1950’lerin blues müziğine eğlenceli sözler ekleyerek hareketli dans müzikleri yapıyorlar.

20 yılda 372 bin izleyici
Rolling Stones dergisinin övgüyle bahsettiği Kanadalı Samuel James ise sahneye gitar, piyano, banjo ve mızıka eşliğinde çıkarak konserlerinde tüm multi-enstrümantalist yeteneklerini sergilemesiyle öne çıkıyor.

20 yıldır düzenlenen Efes Pilsen Blues Festival’de şu ana kadar 243 sanatçı, 81 grup toplamda 314 konser verdi. Bu konserlere şu ana kadar katılan müzikseverlerin sayısı ise 372.385 kişiye ulaştı.
İnternet: www.efesblues.com


Sanatsal Haber  12.09.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.