Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

OZZY OSBOURNE’DAN 10. ALBÜM

Heavy Metal'in yaşayan efsanesi Ozzy Osbourne, 'Scream'le döndü! 2007 yılından bu yana süren sessizliğini bozdu.

Heavy Metal’in yaşayan efsanesi Ozzy Osbourne, ‘Scream’le döndü! 2007 yılından bu yana süren sessizliğini 10. albümü ‘Scream’le bozan nam-ı diğer Karanlıklar Prensi, albümünde 11 yeni şarkı seslendiriyor. Her biri hit olmuş şarkılar, liste başı albümler, nefes kesen sahne performansları ve 50 yıla uzanan müzik kariyeriyle birçok kuşak için hala efsane isim olmayı sürdüren Osbourne’un yeni albümünün prodüktörlüğünü Osbourne ile 2007 tarihli ‘Black Rain’ albümünde de birlikte çalıştığı ünlü müzisyen Kevin Churko üstlendi. Albümdeki tüm şarkıları Los Angeles’taki evinde kaydeden rock efsanesine, yeni gitaristi Gus G. ve basta Blasko, davulda Tommy Clufetos ve keyboard’ta ise Adam Wakeman eşlik ediyor.

Albüm, Sony Music ve Rock FM işbirliğiyle yayınlandı. Heavy Metal’in en köklü gruplarından Black Sabbath’la başladığı profesyonel müzik kariyerini solo albümleriyle zirvede sürdüren, Ozzfest ile sayısız müzik grubunu destekleyerek daha da efsaneleşen 61 yaşındaki Osbourne, yeni albümünden şarkılarını 30 Eylül’de BKM Organizasyon tarafından Turkcell Kuruçeşme Arena’da gerçekleşecek konserinde de seslendirecek.


Radikal  25.07.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.