Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

BEKLENEN TURNE BAŞLIYOR

U2’nun heyecanla beklenen Avrupa Turnesi 6 Ağustos’ta başlıyor. U2, 6 Eylül Pazartesi akşamı ise ilk defa İstanbul’da olacak.

Atatürk Olimpiyat stadında gerçekleştirilecek U2 konseri için geri sayım başladı! U2’dan önce ise sahneye İngiltere’nin en önemli alternatif rock gruplarından Snow Patrol çıkacak.

Turnenin Avrupa ayağı 6 Ağustos’ta İtalya’nın Torino şehrinde başlıyor. Torino konserinin ardından turne Ağustos ayı boyunca Almanya, Danimarka, Finlandiya, Rusya ve Avusturya’daki konserlerle devam edecek. U2, 3 Eylül’de Atina’daki konserinin ardından, 360° Avrupa Turne’sinin 10. durağı olacak İstanbul’a gelecek. 6 Eylül Pazartesi akşamı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleştirilecek U2 360° İstanbul konseri, 2010 yılının en büyük etkinliği olacak.

U2’nun 360° Avrupa Turnesi, Istanbul konserinin ardından İsviçre, Almanya, Fransa, Belçika, İspanya ve Portekiz’deki konserlerle devam edecek ve 8 Ekim’de Roma konseriyle sona erecek. Grubun ertelenen 360° ABD Turnesi ise 2011 yılında devam edecek.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Bono’nun, belindeki rahatsızlık sebebiyle ameliyat olmasıyla U2, turnenin Haziran ve Temmuz aylarında olması planlanan Amerika ayağını 2011 yılına ertelemişti. Arada geçen zamanda fizik tedavi gören Bono rehabilitasyon süreci boyunca Avrupa Turnesi için güç topladı.


NTVMSNBC  15.07.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.