Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

TRIP-HOP EFSANESİ KURUÇEŞME’DE

Trip-Hop’un yaratıcısı efsanevi grup Massive Attack, yarın akşam Kuruçeşme Arena'da...

Konserleri bir prodüksiyon harikası olan Massive Attack, son albümleri "Heligoland" turnesinin kapsamında yarın akşam Turkcell Kuruçeşme Arena'da olacak.

NTV ve Radyo Eksen’in medya sponsorluğunu üstlendiği konserde Massive Attack, dub grooveları, funky parçaları, hip hop esansları ve ilginç samplelarıyla, hayranlarını müzik dünyasında farklı bir yoldan seyahate çıkaracak. Grup, Heligoland albümünde, Damon Albarn, Guy Garvey, Martina Topley gibi müzik dünyasının önemli isimleriyle çalıştı.

Ivor Novello Ödülleri’nde “İngiliz Müziği’ne En Başarılı Katkı” ödülünün sahibi olan Massive Attack ve kurucusu Robert Del Naja “Trouble In The Water”, ”, “44 Inch Chest”, “In Prison My Whole Life” ve “Gomorra”nın soundtrack’lerine de imza attıktan sonra David Di Donatello Ödüllü’nün sahibi oldu.

13 Temmuz Salı günü Burn Ana Sponsorluğunda Turkcell Kuruçeşme Arena’da sahneye çıkacak grup, Boğaz kıyısında unutulmaz bir konsere imza atacak.


NTVMSNBC  12.07.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.