Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

5 YENİ FİLM VİZYONDA

Biri animasyon, 5 yeni film gösterime girdi. Tutulma, Müşteri, Yuva, Ölüm Zili ve Oyuncak Hikayesi 3 filmleri sinemaseverlerle buluştu.

Bu hafta gösterilecek filmler, genç sinemaseverlerin büyük merak ve sabırsızlıkla beklediği Alacakaranlık Efsanesi’nin son filmi Tutulma ile Müşteri, Yuva, Ölüm Zili ve çizgi film Oyuncak Hikayesi 3.

Tutulma
Yönetmen David Slade’in, Stephenie Meyer’in kitabından beyazperdeye uyarladığı Alacakaranlık Efsanesi serisinin son filmi Tutulma’da başrolleri Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Billy Burke ve Ashley Greene paylaşıyor.

Filmde aşkı Edward Cullen’la, arkadaşı Jacob Black arasında seçim yapmak durumunda olan Bella Swan’ın kararı sonrasında yaşanan, korku, gerilim ve gizemle örülü fantastik olaylar konu alınıyor.

Müşteri
Ünlü oyuncu Josiane Balasko’nun, yazıp, yönetip rol de aldığı Müşteri’nin diğer rollerinde Nathalie Baye, Eric Caravaca ve Isabelle Carre var.

Filmde ellili yaşlarda, dul bir kadın olan, televizyon sunucusu Judith’in başından geçen dramatik olaylar işleniyor.

Yuva
Bir François Ozon filmi olan Yuva’nın başrollerini Isabelle Carre, Louis-Ronan Choisy, Pierre Louis-Calixte ve Melvil Poupaud üstleniyor.

Filmde uyuşturucu bağımlısı hamile Mousse ile Louis çiftinden, Louis’in bir gün aşırı doz sonucu ölmesi ve ardından yaşanan dramatik olaylar hikayeleştiriliyor.

Ölüm Zili
Yönetmen Yoon Hong-Seung imzası taşıyan Ölüm Zili’nde In-Sook Choi, Da-Geon, Sung Jin, Yi-Seul Kang ve Bum Kim rol alıyor.

Korku ve gerilimle harmanlanan filmde, koleje hazırlanan bir grup liseli gencin ölüm kalım mücadelesi konu ediliyor.

Oyuncak Hikayesi
Lee Unkrich’in yönettiği Oyuncak Hikayesi, minik sinemaseverleri Woody, Buzz ve oyuncak karakterlerden oluşan sevimli çetenin dünyasına davet eden, keyifli bir animasyon.

Serinin üçüncü filminde, Woody ve Buzz’la, üniversiteye hazırlanan sahipleri Andy’nin komik maceraları ele alınıyor.


Sanatsal Haber  3.07.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.