Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

‘SUYUN ALTI’ MARMARA’DA YARIŞACAK

10. Uluslararası Marmara Sualtı Görüntüleme Festivali'nde hem uluslararası sualtı fotoğrafları hem de Marmara'nın fotoğrafları yarışacak.

"10. Uluslararası Marmara Sualtı Görüntüleme Festivali", 26 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Festival, bu yıl da Türkiye’de ve yurt dışında çektiği sualtı belgesel filmleriyle tanınan, 2007 yılında vefat eden Haluk Cecan’a ithaf edildi.

Dünyanın önde gelen sualtı fotoğraf ustalarının yanı sıra gelecek vaat eden amatör sanatçıların da katıldığı festivalde, iki ayrı yarışma düzenlenecek.

Katılımcılar, "Uluslararası Yarışma"ya dünyanın herhangi bir yerinde sualtında çektikleri fotoğraflar ve filmlerle katılabilecek.

"Yaşayan Marmara Yarışması" ise 26 Haziran’da Marmara Adası’nda düzenlenecek dalışta gerçekleştirilecek. Dalışlarda çekilecek dia ve filmlerin rekabet edeceği yarışmada, Marmara’nın tüm olumsuzluklara rağmen yaşadığı ve yaşamaya çalıştığı gösterilmeye çalışılacak.

10. Uluslararası Marmara Sualtı Görüntüleme Festivali kapsamında yarışmaya katılan fotoğraflardan oluşacak sergi, 26 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında Türk Balıkadamlar Kulübü Sosyal Tesislerinde açık kalacak.


AA  22.06.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.