Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

 

 

HAZİRAN…

Ve ‘Özledim’ diyemezsin.
Sadece derin bir nefes alırsın o kadar!!! Ö. Asaf

Ve ‘Özledim’ derken kalbim sıkışır, nefesim daralır. Özlerim hem de deliler gibi, kimi gün mutlu olduğum da paylaşmak isterim keyfimi, kimi zaman daralırım, dertleşmek isterim özlerim.

Sadece derin nefes alabilirim, gözlerimden yaşlar akar. Bazen duvarları yıkmak isterim, daha durgun ama o sessizliğin içinde hırçınlıkla eder dururum kavgamı kimse duymaz, kimse bilmez.

O vazgeçilmez maskem ile yola devam ederim. Kimseye yüreğimdekini göstermeden. Bazen en yakınımda ki bi haber, daha uzağımdaki hisseder neler olduğunu. Susar beklerler, fırtınalar dinsin diye. Haziran öyle aydır işte suskunluklar içinde dev dalgalar ile çarpar yüreğim. Allaha inancım, dualarım, yaşama sevincim, hayata bağlayan güzel nedenlerim savaşırlar benim için.

Karmakarışıkdır bu ay, hazin de geçer haz alınan sevinçle de...

Yazın ilk ayıdır, duyguların en yeşerdiği insanın kendini çok daha iyi hissettiği, güzel planların yapıldığı renklerin coştuğu bir aydır. Çiçekler açar renkler kokular insanı şenlendirir ben bu renkleri görürüm elbet ama burukdur içim bir haziran günü; çok erken gidene, aslan Murat’a… Renkleri görürüm sıcağı hissederim aşkı yaşarım elbet bir haziran günü; Can oğlum gelmiştir hayatıma şükrederim….

Beni ben yapan, güzel değerleri aşılayan, hayatta hep yanı başımda olan Babam bir haziran günü; gider oğlunun yanına hızla ne olduğunu anlamadan, bana her şeyi anlatarak bilerek ne olacağını elleri ellerimden kayarak….

Benim haziran çizelgesi değişiktir inişler çıkışlar… Hüzünler, coşkular, aşklar.

Hayat bu değimlidir zaten sınavlar içinde cevapları doğru verebilmek. Herkesin yaşamı sınavlar ile dolu, birbirine benzemese de yaşanan hepimiz bu sınavlar ile yola devam ediyoruz.

Ama bilirim, Tanrım her şeyi iyi bilir, sınavları zordur başarmak gerek onun verdiği ömrü yaşamak gerek.

Aşk hayatta en güzel duygu, yaz aylarınız hep aşk ile geçsin, mutlu huzurlu özgür güzel günlere.


Perrin GÖKDEMİR ÜLKER
3.06.2015

Facebook ta paylaş


Yazarın Tüm Yazıları...  -   Yazar'a mesaj yaz  -   Yorum Yaz 





 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.