Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

 

 

SARILIN SARILABİLDİĞİNİZ KADAR…

Sarılın sarılabildiğiniz kadar ailenize, sevdiklerinize… Sevip de kendi kendinize gurur yapıp kırıttıklarınıza.
Hayat akıp gidiyor ve aniden elinizden uçuyor, bırakın egoları, gurur denen saçmalığı sevgi de, naz ve niyaza boş verin sarılın sarılın.

Bırakın şu sıra ortalıkta kız erkek ilişkileri hakkında söylenen ipe sapa gelmez demeçleri. Siz kendinizi bilin, sevgiyle aşılmayacak engel ulaşılmayacak dağlar yok. Hayat elinizden kayıp gitmeden sevdikleriniz yanınızda iken sağlığınız yerindeyken, güneşin doğuşu güneşin batışı size bir anlam ifade ederken…

Elinizde tuttuğunuz ister çay, kahve ister içki kadehiniz olsun bırakın kinleri, öfkeleri geçmişte olmuş yanlışları bu güne dönün sadece bugüne ve sarılın sımsıkı.

Bugün, benim hayat dolu yaşamayı, eğlendirmeyi, yedirmeyi, içirmeyi ağırlamayı çok seven gözlerinin içi gülen güzel kahkahaları olan arkadaşım ameliyat masasında … Sonrasında tedavisinde yolu uzun upuzun ama biliyorum ki o engelleri bu azmi ile aşacak, eminim ki biz onun arkadaşları pozitif sevgi enerjisini ona aktarıyoruz, o da alacak.

İşte bu sebeple sarılın, geç olmadan verebildiğiniz en güzel armağan sevgidir paha biçilmez yürekten verilebilirse… Paha biçilmez hakiki olursa…

Bir haziran ayında önce kardeşim elimden kayıp gittiğinde, sonrasında yine bir haziran ayında babam elleri ellerimin arasından bana elveda dediğinde hayattan çok korktum…

Arka arkaya son senelerde çok sevdiklerim gitti. Hayatta değer verdiklerim daha hepsine ayrı ayrı ihtiyaç duyarken gittiler, ama onları da çok sevdiğimi her bir şekilde anlatmıştım içim rahat o yüzden sevgiyi asla eksik yaşamadım.

Eksik yaşadıklarım ise beni hiç hak etmediler zaten. Ama kırgın bile değilim ben onlarda bile sevgimi doya doya yaşadım. sevgiyi göstermemi aslında anne ve babama borçluyum ilk başlarda onlardan aldım bu güzel duyguyu sımsıkı sarıldılar bana her daim bende böyle bildim hep sevgi gösterilir….

Sevgiyi hızlı yaşamamı kardeşimden öğrendim aniden gidince O. Seviyorsan söyle be kadın dedim kendime bak aniden gidiyorlar…. Keşke böyle öğrenmeseydim tabiî ki daha nazlı yaşasaydım ama hayat bu insan hep istediği şekilde olmuyor ki….

Bugün neymiş özet ile; SARILIN GEÇ OLMADAN TÜM SEVDİKLERİNİZE SIMSIKI YAŞAMIN AN’LARINI KAÇIRMADAN…..


Perrin GÖKDEMİR ÜLKER
18.11.2013

Facebook ta paylaş


Yazarın Tüm Yazıları...  -   Yazar'a mesaj yaz  -   Yorum Yaz 





 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.