Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

 

 

HANGİ BURÇLAR HANGİ BURÇLARLA ANLAŞIR VE ANLAŞAMAZ

BEĞENDİĞİNİZ KİŞİYİ BURÇUNA GÖRE ETKİLEME
KOÇ ;
Uyumlu : Koç, ikizler, yay - Ters : Başak, yengeç, balık
Koç kadınını etkilemek için ne yapmalı; Hırslı dinamik cazibelidir. elde etmek için ilginizi sürekli ayakta tutmak kolay değildir. Romantizm beklemeyiniz hoşlanmaz. Güçlü dinamik olunuz ve doğallığınızı kaybetmeyiniz.
Koç erkeğini etkilemek için ne yapmalı; Her zaman merakını uyanık tutmalısınız tıpkı tamamı okunmamış bir kitap gibi olmaya çalışın abartılı davranmayı sevmez doğal kendiniz olun.

BOĞA ;
Uyumlu ; Boğa, yengeç, oğlak - Ters : Yay, ikizler, kova
Boğa kadınını etkilemek için ne yapmalı; Her zaman bakımlı olmanız gerekmektedir, ona ilgi ve şefkat gösteriniz şık restoranlar küçük sürprizler çok etkiler.
Boğa erkeğini etkilemek için ne yapmalı; Boğa erkeği bir kadında güzellik ve zevk sahibi olmayı arar silik kadınlar ona göre değildir gösterişli ve atak olmaya bakın ilk adımı sizden bekler.

İKİZLER ;
Uyumlu; Koç, aslan, kova - Ters; Yengeç, oğlak
İkizler kadınını etkilemek için ne yapmalı; Zeki kültürlü erkeklerden hoşlanır bir erkek ikizler kadını üzerinde hakimiyet kurduğunu hissettirirse hemen ikizler kadını ilgisini kaybettirir.
İkizler erkeğini etkilemek için ne yapmalı; Entelektüel ve zeki kadınlardan hoşlanır.ikizler erkeğine gerektiğinde kardeş,dost,sevgili ve anne olmayı başarabilirseniz sonsuza dek sızındır.

YENGEÇ ;
Uyumlu; Boğa, yengeç, akrep - Ters; İkizler, kova
Yengeç kadını etkilemek için ne yapmalı; Size güvenmesi ve dürüst olduğunuza inanması çok önemlidir. Arkadaşlarına önem verir onun dostları ile iyi geçinmeniz önemlidir. Yengeç kadını evine düşkündür eğer evcimen erkek değilseniz zorluk çekebilirsiniz.
Yengeç erkeğini etkilemek için ne yapmalı; Yengeç erkeği ana kuzusudur onunla uzun beraberlik düşünüyorsanız annesi ile aranızı iyi tutmanız gereklidir.son derece sadık ve dürüsttür. Size güvenmesi gereklidir.

ASLAN ;
Uyumlu; Boğa, akrep, oğlak - Ters;
Aslan kadını etkilemek için ne yapmalı; Maddiyata önem verir şık ve pahalı restoranda yemek ve gösterişli hediyeler önemli sevgi gösterileri önemlidir.
Aslan erkeğini etkilemek için ne yapmalı; Her zaman etkileyici bas dondurucu gösterişli olunuz .

BAŞAK ;
Başak kadını etkilemek için ne yapmalı: Fazla romantik olmayan bu burcun kadınları her zaman temiz kendine iyi bakan sevdiği kadından ilgisini esirgemeyen erkekleri tercih eder.
Başak burcu erkeğini etkilemek için ne yapmalı; Masrafsız şık ve düzenli bir kadın başak erkeğinin gönlünü fetheder onu zekanızla daha da çok etkileyebilirsiniz.

TERAZİ ;
Uyumlu; İkizler, boğa - Ters ; Koç, yengeç, oğlak
Terazi kadınını etkilemek için ne yapmalı; bol bol kompliman yapınız ancak samimi olmadığınızı düşünürse pas vermeyebilir.
Terazi erkeğini etkilemek için ne yapmalı; Konuşmayı seven ve etkileyici kadınlar terazi erkeğinin ilgisini çeker iyi bir konuşmacı olursanız etkiniz yüksek olur.

AKREP ;
Uyumlu; Yengeç, balık - Ters; Boğa, aslan, kova
Akrep kadını etkilemek için ne yapmalı; Ona sadık olduğunuzu ve onu çok sevdiğinizi hissettirmelisiniz.
Akrep erkeğini etkilemek için ne yapmalı; Bakımlı şehvetli ve sadık sevgili olmanız gerektiğini aklınızdan çıkarmayınız.

YAY ;
Uyumlu; Koç, aslan - Ters; Balık, ikizler
Yay kadınını etkilemek için ne yapmalı; Onunla dost olmalısınız canlı ve neşeli yay kadını karşısındakinden de aynı hareketliliği ve neşeyi bekler.
Yay erkeğini etkilemek için ne yapmalı; Göz alıcı konuşkan insanlar yay burcunu derinden etkiler abartılı olmayın çünkü doğallığı sever.

OĞLAK ;
Uyumlu; boğa, başak - Ters; Koç,Yengeç, terazi
Oğlak kadınını etkilemek için ne yapmalı; Uzun uzun konuşmaktan zevk alan oğlak kadınını öncelikle hayran hayran dinlemeli ve onu takdir etmelisiniz.
Oğlak erkeğini etkilemek için ne yapmalı; Paraya çok önem veren oğlak erkekleri tutumlu zeki ve sevecen kadınlara karşı koyamaz.

KOVA ;
Uyumlu; İkizler, terazi - Ters; Boğa, akrep
Kova kadınını etkilemek için ne yapmalı; Zeki entelektüel kova kadınını duygusallıktan ve romantizmden çok mantığınızla etkilersiniz..
Kova erkeğini etkilemek için ne yapmalı; Aklını kullanarak elde edeceği her şeyden mutluluk duyar. Öncelikle duygularınız gizlemeyi öğrenmelisiniz hanımlar, biraz gizemli davranmak gerek sizi merak etsin.

BALIK ;
Uyumlu; Yengeç, akrep - Ters; Başak, yay, ikizler
Balık kadınını etkilemek için ne yapmalı; Cömert bir aşık olan balık kadını sevdiği için her şeyi yapabilecek kapasitededir.ilgi ve sevgi göstermeli sık sık sevdiğinizi söylemeli onun iniş çıkışlarına dikkat etmeli.
Balık erkeğini etkilemek için ne yapmalı; Duyarlı tutkulu ve ihtiraslı olan bu erkeği etkilemek için isteklerine cevap vermeli en başta da cazibeli ve etkileyici görünmelisiniz.




Egemen TÖRELİ
11.09.2009

Facebook ta paylaş


Yazarın Tüm Yazıları...  -   Yazar'a mesaj yaz  -   Yorum Yaz 


 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.