Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

 

 

ARALIK AYINDA SANAT GÜNDEMİ

Yılın en son hüzünlü aylarından aralıkta, neler oldu. Ülkemizdeki ve dünyadaki değişimler sanat piyasasını da etkiledi. Sergiler, etkinlikler, fuarlar bu değişim ve başkalaşımdan en fazla etkilenenler oldu.

Bu yazımda Nispetiye cad. Çamlık Mevkii İhsan Aksoy sokakta No.12/1 Etiler yer alan E- Sanat Galerisini tanıtmak istiyorum.

Sergi sorumlusu ve sanat danışmanı Aysun Aksoy galeri ve internet sitesi hakkında kapsamlı bilgi verdikten sonra galerinin nasıl özverili çalıştığını anlattı.

Aysun Aksoy “2012 yılı sonunda ortaya çıkan fikrin projelendirilmesiyle 2015 yılı başında sanata ve sanatçıya destek olmak için e-sanatgalerisi.com hayata geçirilmiştir.

Normal sanat galerilerinde sınırlı sayıda kişinin ziyaret etmesi sağlanırken e-sanatgalerisi.com'da internet erişimi olan herkesin ziyaret etmesi ve beğendiği eseri rahatlıkla satın alması sağlanmaktadır.

e-sanatgalerisi.com kurulurken kendini sanata vermiş ve bu anlamda iyi eserler üreten herkesin kendini gösterebileceği,sesini duyurabileceği fark edilmeyen yeteneklerin fark edilmesini sağlayan bir platform olması sağlanırken aynı zamanda emek vermiş olduğu sanatından gelir elde etmesini sağlayan bir platform olması amaçlandı.”dedi.

Genç ve nitelikli sanatçılara öncelik tanıma gayretinde olduklarını anlattı. Sergiye katılan sanatçıları ve eserlerini tanıtmak isterim. Ayfer Başaran, Aylin Menekşe, Ceren Demirbaş, Funda Tarakçıoğlu, Gizem Özel, Hasan Kara, Hüseyin Özlünüer, Muharrem Akyol, Melike Haser, Neriman Şahin, Nimet Kuyulu, Sabire Uyanıker, Selam Ergün, Sibel Kara Özel, Sibel Şeyma Temelkıran, Şule Erdem, Ülkü Güçlü.

Sergi 24 Aralık-2 Ocak 2017 kadar devam etmektedir. Galeri bulunduğu semt içerisinde küçük ama şirin, nitelikli eserlerle donatılmış sergi görülmeye değer.

Tüm sanatseverlerin yeni yılının huzurlu, sağlıklı, sanat dolu olması dileğiyle.


Aylin MENEKŞE
26.12.2016

Facebook ta paylaş


Yazarın Tüm Yazıları...  -   Yazar'a mesaj yaz  -   Yorum Yaz 

















 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.