Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

GENÇ RESSAM RABİA ÇİLOĞLU ‘Apollon Art Galeria’da

İstanbul Apollon Art Galeria'nın 15 Eylül 2019 saat 19:00 açılışındaki konuğu genç sanatçı Rabia ÇİLOĞLU, ilk kişisel sergisi açıyor.



Yeni Sanat Sezonu Açılırken İSTANBUL "Apollon Art Galeria' da Genç bir Sanatçımız Rabia ÇİLOĞLU"

"Sanat uzun bir yolculuktur, bu yolculukta sanat galerileri, sanatçının sanatseverlerle buluşup paylaşımda bulunduğu duraklardır" (*) Sanat insanları paylaşım sonrası bu uzun yolculuğuna duraksamadan devam eder.

İstanbul Apollon Art Galeria'nın 15 Eylül 2019 saat 19:00 açılışındaki konuğu bu defa genç bir sanatçımız Rabia ÇİLOĞLU 1997 doğumlu Gaziantep'li, aynı zamanda Bolu Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencisi.. Kendini geliştirmek için tatil yapmayıp üniversitenin atölyelerinde resimle ilgili çalışmalarını sürdüren sanatçı adayımız Ankara ve İstanbul'da bulunan usta sanatçıların atölyelerinin takipçisi ve sanat adına yapılan akademik sempozyum, çalıştay, panel ve söyleşileri fırsat buldukça izleyerek Sanat Gizemli Okyanusunda kendine bir yer arama çabasındadır. Bu kişisel sergisi ilktir çok önemlidir. Her her türlü zorluğa göğüs gererek bu çabaları göstermesi bir sanatçı adayı için zorunluluktur genelde başarıda bu zorlukların açılmasından sonra gelir. Öncesinde Üniversitesinde hocalarından aldığı iyi bir eğitimin elbette kendisine katkısı çoktur. Okul dışı çabalarla da kendi resim anlayışına büyük yenilikler katmıştır ve hala bu sanatsal öğrenileri bugünkü sergisinde sanatseverlerle paylaşıma çıkmıştır. "Yeni Nesil Genç Sanatçılar" diye tanımladığımız kervanla yoluna uğurluyoruz.

(*) Ercan PARLAK
Grafik Tasarımcı & Sanat Eğitimcisi


SH  2.09.2019

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.