Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

SAHNEDE ŞENLİK VAR

13 performansı bir seçkide bir araya getiren ENKA 31. Yıl Tiyatro Buluşmaları, 12 Şubat’ta perdelerini açacak.

Sahnenin büyük beğeni toplayan 13 performansını özel bir seçkide bir araya getiren 31. Yıl Tiyatro Buluşmaları, 12 Şubat’ta perdelerini açacak. İlk haftayı yönetmen haftası olarak belirleyen ENKA, açılışı İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu Işıl Kasapoğlu’nun “Profesyonel” oyunuyla yapacak. Bülent Emin Yarar, Yetkin Dikinciler, Gülen Çehreli, Cenap Oğuz’un rol aldığı “Profesyonel”, 12 Şubat Salı akşamı izleyiciyle buluşacak. Buluşmaların bir sonraki konuğu 14 Şubat Perşembe akşamı Sâdık Hidâyet’in romanından sahneye uyarlanan, yine Işıl Kasapoğlu’nun yönetmenliğinde ve Sermet Yeşil’in tek başına rol aldığı “Kör Baykuş” oyunu olacak. Buluşmalara 18 Şubat’ta Tiyatroadam’ın sahneye koyduğu “Meçhul Paşa” oyunu, 26 Şubat’ta ise Duru Tiyatro’nun “Yüzleşme” adlı oyunu konuk olacak.

ENKA’da Tiyatro Baharı

ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları, 5 Mart’ta Perdeci Oyuncuları - Aysa Prodüksiyon imzalı “1984- Büyük Gözaltı” oyunu, 19 Mart’ta Gizem Bilgen’in koreografisini yaptığı dans gösterisi “disLOKASYON” ile devam edecek. 27 Mart Dünya Tiyatro Günü bu yıl tiyatro müzisyeni Çiğdem Erken ve orkestrası ile ünlü sanatçıları ağırlayacak. Çiğdem Erken ve ENKA Kültür Sanat özel prodüksiyonuyla beşinci kez gerçekleştirilecek “Sahnelerden Aşk Şarkıları” özel konserinde sürpriz oyuncular ve ünlü isimler sahne alacak. Etkinliklere 2 Nisan’da Moda Sahnesi’nin sahnelediği “Kıyı”, 8 Nisan’da “Zebercet” oyunu ile Talimhane Tiyatrosu, 10 Nisan’da Tiyatro Öteki Hayatlar’ın “Persona” oyunu, 12 Nisan’da Tiyatro Hemhal’in sahnelediği “Tırnak İçinde Hizmetçiler”, 15 Nisan’da Dostlar Tiyatrosu’nun “Merhaba” oyunu konuk olacak. 9 Nisan günü saat 13.30’da Müjdat Gezen, Can Gürzap, Tilbe Saran, Şevket Çoruh, Özalp Birol gibi sanatçıların katılımı ile gerçekleşmesi planlanan, yeni kurulmuş olan Türkiye Tiyatro Vakfı’nın düzenlediği “Bize Bir Tiyatro Müzesi Gerek” adlı Panel sonunda dinleyicilerle, konu çerçevesinde sohbet edilecek, sorular yanıtlanacak.
Çocukların da yine unutulmadığı Tiyatro Buluşmaları’nda ENKA Sahnesi, 3 Mart’ta Barış için Müzik Orkestrası’nın sahne alacağı “Neşeli Pazarlar” etkinliğine ev sahipliği yapacak. Buluşmalar kapsamında düzenlenecek tüm etkinlikler ENKA Oditoryumu’nda saat 20.30’da, Barış için Müzik Orkestrası 11.30’da gerçekleştirilecek. 31. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları’nın etkinlik biletlerine Biletix’ten ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşılabiliyor.


SH  1.02.2019

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.