Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

‘YENİ YIL ŞENLİĞİ’ KARMA SERGİSİ

F sanat galerisi 2018’in son sergisini yardımlaşma, sevgi ve umut üzerine açıyor. Bu sergide yer alan eserlerin satışından elde edilecek gelirin bir kısmı Parıltı Derneği’ne bağışlanacaktır. Sergide yer alan eserler farklı disiplinlerden olup birçok sanatçının katılımından oluşuyor.

Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği, 2003 yılında görmeyen çocukların aileleri tarafından İstanbul’da kuruldu. Özellikle bebeklik, çocukluk ve etişkinlik çağında görme engeli doğuştanya da sonradan olan çocuklarımızı bağımsız yaşama hazırlamak amacıyla faaliyet gösteriyor.Türkiye'nin dörtbir yanında yaklaşık 1000 çocuğa bağımsız yaşam becerileri öğretirken, okul çağı ile birlikte kendi gibi yaşıtları ile aynı seviyede okumalarını sağlamaya çalışan kaynaştırma eğitimini de hedeflemektedir. Bugüne kadar çocukların kendine güvenen bağımsız bireyler olabilmesi amacıyla birçok ilklere imza atan derneğin projelerleriyle çocuklarımızın hayallerinin önündeki engelleri kaldırmaya çalışan işler yapıldı ve yapılmayada devam ediliyor.

Arkasında sağlam bir aile, İyi bir eğitimci, Bilinçli bir toplum oldukça, Engelli çocuk kalmayacaktır.

2018 yılını sevgiyle bitirirken 2019’a umutla ve heyecanla merhaba demek isteyen F Sanat Galerisi ‘Yılbaşı Şenliği’ adını verdiği bu sergiye ev sahipliği yapmanın mutluluğunu duymaktadır. Bu mutluluğu bizimle paylaşmak isteyenleri sergimize davet ediyoruz.

22 Aralık 2018-5 Ocak 2019
Açılış kokteyli 22 Aralık 2018 Cumartesi 16.00-19.00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

F Sanat Galerisi İletişim:Valikonağı Caddesi, Akkavak Sokak, Polat Apt. No:38/2 Nişantaşı Tel: 0 (212) 296 83 32Mail: fsanatgaleri@gmail.com

Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği İletişim: Adres Büyükdere Cad. Bentek İş Merkezi No:47 D:2 Şişli/IstanbulTel: 0 (212) 288 51 44 Mail: bilgi@parilti.org.tr


SH  23.12.2018

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.