Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

KADEBOSTANY, İSTANBUL’A GELİYOR

İsviçreli pop müzik grubu Kadebostany, 2 Mayıs Çarşamba günü Mart ayında çıkacak yeni albümü Monumental ile KüçükÇiftlik Bahçe'de olacak.

Kısa sürede üne kavuşup, dünya çapında yüzden fazla konser veren İsviçreli pop müzik grubu Kadebostany, Walking with a Ghost ve The Avener’ın katkıda bulunduğu 2015 çıkışlı Castle in the Snow gibi hit şarkıları ve yeni albümü ‘Monumental’ ile 2 Mayıs Çarşamba günü ‘Pop Cumhuriyeti’ne KüçükÇiftlik Bahçe'yi de ekliyor.

Detroit teknoyu disco'ya, cazı folka yaklaştıran setleri ve özellikle 70'lerin parçalarına getirdiği yorumlarla dikkatleri üzerine çeken Kaan Düzarat, Kadebostany'den önce Urban Music sahnesini geceye hazırlayacak.

Muhteşem gecenin açılışını ise popüler dizi Fi’nin müziği olarak tanıdığımız ‘Vanity Corner’ ile sesini geniş kitlelere duyuran ve Eylül'de çıkardığı yeni EP ‘Routine’ ile geleneksel Türk ve modern batı tınılarını bir araya getiren yenilikçi müzisyen Akın Sevgör yapacak.


SH  23.02.2018

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.