Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

EMİN FINDIKOĞLU + 12 AKBANK CAZ FESTİVALİ’NDE

Piyanist, aranjör, festival direktörü ve eğitmen kimliğiyle Türk cazına büyük katkıları olan Emin Fındıkoğlu’nun "Big Band"i 8 Kasım'da Akbank Caz Festivali’de sahne alacak.

2015’te "Yaşam Boyu Başarı Ödülü"nü aldığı İKSV İstanbul Caz Festivali'nin Açılış Konseri için özel olarak oluşturduğu Emin Fındıkoğlu +12, aralarında Şenova Ülker ve İmer Demirer gibi ustaların yanı sıra, Türk cazının genç yeteneklerinin de bulunduğu 15 cazcıyı kucaklıyor. Vokalistler Meltem Ünel ve Zeynep Kuyumcu ile çalışan topluluğun repertuvarı Fındıkoğlu’nun özenle seçip düzenlediği parçalardan oluşuyor. Bunların yanında Arif Mardin’in 1950’lerin sonlarında Boston’da büyük bir orkestra için yazarak kopyasını Fındıkoğlu’na hediye ettiği “A Night in Tunisia” düzenlemesi de yer alıyor. Akbank Caz Festivali Mehmet Uluğ Gecesi'nde yer alacak konser Babylon Bomonti'de saat 21:30'da başlayacak


SH  31.10.2017

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.