Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

KADIKÖY’DE SANAT MEVSİMİ BAŞLIYOR

“Ondekoza” Japon davul grubu “Sonbahar Japon Kültür Haftası” etkinlikleri kapsamında 23 Ekim’de CKM’de olacak.

Kadıköy Belediyesi’nin 6 kültür merkezinde yeni dönemde tiyatrodan sergiye konserden film gösterimlerine dek pek çok ücretsiz etkinlik olacak. Caddebostan Kültür Merkezi’nde bu ay öne çıkan etkinliklerden biri Japon davulcuların ziyareti olacak. “Ondekoza” Japon davul grubu “Sonbahar Japon Kültür Haftası” etkinlikleri kapsamında 23 Ekim’de CKM’de olacak. CKM, tiyatro sahnesinde ise genç oyuncuların yanı sıra Ali Poyrazoğlu, Genco Erkal, Haldun Dormen, Rutkay Aziz, Taner Barlas, Emre Kınay, Melek Baykal, Füsun Demirel gibi usta oyuncuların rol aldığı oyunlar izleyici ile buluşacak. CKM’de ekim ayında yapılacak bir başka etkinlik ise usta şair yazar Attilâ İlhan anması olacak. 11 Ekim 2005’te aramızdan ayrılan usta edebiyatçı 11 Ekim akşamı düzenlenecek bir etkinlikle anılacak.

Barış Manço Kültür Merkezi’nin yeni sezonunda dikkat çekici oyunlardan biri “Cahide Sonku” olacak. Tiyatro Keyfi ekibinin sahnelediği, Gizem Yağız’ın rol aldığı oyunda, Sonku’nun çalkantılı, sarsıcı öyküsü müzikal melodram tarzında 14 Ekim’de izleyiciyle buluşacak. Kozyatağı Kültür Merkezi’nde (KKM) geçmiş sezonlardan beri devam eden Tiyatokare’nin “Leyla’nın Evi”’ ve “Ahududu”, Dostlar Tiyatrosu’nun “Bir Delinin Hatıra Defteri” gibi oyunların yanı sıra yeni bir de müzikal perde açacak. Kumbara Görsel Sanatlar yapımı “Notre Dame’ın Kamburu Qussimodo” müzikali seyirciyle buluşacak.

Yeldeğirmeni Sanat’ta, yeni sezonda özel konserlere ev sahipliği yapıyor. Ünlü caz sanatçıları Melis Sökmen, Emin Fındıkoğlu, Kadıköylü bariton Niyazi Ölmez ve Sesler Hazinesi Orkestrası, caz müziğinin en özgün seslerinden Şenay Lambaoğlu’nu Yeldeğirmeni Sanat’ta dinlemek mümkün.


SH  6.10.2017

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.