Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

BABYLON SOUNDGARDEN’A YILDIZ YAĞDI

Bu sene 12’incisi düzenlenen Babylon Soundgarden ile katılımcılar yaza veda etti. Gorgon City, The Drums, Anne-Marie, Sevdaliza, Kadebostany, Derrick May, Kalben, Ezhel, Whilk & Misky, Wax Tailor, Cosmin TRG, Juju & Jordash, Adamlar, Hey! Douglas ve daha birçok sanatçı festival boyunca beş ayrı sahnede müzikseverlerle buluştu.

Katılımcılarını Kilyos'ta deniz kenarında müziğin gücü altında birleştiren festival, kampçılar için 8 Eylül'de başladı. Yaklaşık iki gün boyunca müziğin susmadığı Babylon Soundgarden bugün öğle saatlerine kadar devam etti.

Seyircilerin hep bir ağızdan eşlik ettiği şarkılarıyla Kalben, Ana Sahne'de müziği açtı. Kadebostany'nin Castle in the Snow, Walking with a Ghost şarkılarıyla deniz kıyısında dans eden festival katılımcıları akşama Wax Tailor'ın performansı ile devam etti. Festivalin en coşkulu anlarından biri ise İngiliz şarkıcı Anne-Marie sahneye çıktığında yaşandı. Binlerce seyircinin coşkuyla eşlik ettiği Rockabye, Ciao Adios, Alarm ve Either Way gibi şarkılarını seslendiren Anne-Marie'nin ardından Gorgon City sahne aldı.

THE DRUMS COŞTURDU

Radyo Babylon DJ'leri ile festivalde sesi açan Radyo Babylon Sahnesi'nde son zamanların ses getiren ismi Ezhel festival katılımcılarını coşturdu. Ezhel'le Ankara'nın arka sokaklarından gelen müziğe eşlik eden seyirciler, İran asıllı multidisipliner sanatçı Sevdaliza'nın özgün performansıyla dans etti. Radyo Babylon Sahnesi'nde geceye Whilk & Misky ile devam eden katılımcılar, yerel sahnenin özgün isimlerinden Adamlar'ın eğlenceli ritimleriyle buluştu. Amerikalı enerjik surf rock ekibi The Drums, Let's Go Surfing, Blood Under My Belt gibi şarkılarıyla eğlenceli bir performans sergiledi. Radyo Babylon Sahnesi'nde festivalin son performansı ise 70’li yılların psikedelik, funk ve soul ritimleriyle Hey! Douglas oldu.

Katılımcıları 8 Eylül'de Jungle ve Haus'ta DJ setler karşıladı. Müzikseverler, Kimono Bros, Violations Radio, Hünkar, Akın Sevgör, Ece Özel, Blotto, Mustafa Mısır ve Gökhan Bölükbaşı ile Babylon Soundgarden'a hazırlandı. Festival gününün erken saatlerinde yine Jungle ve Haus'ta başlayan müzik Kimono Bros, Zeynep Erbay, Shangri La, Superyakachi, Y2K Millenium FT. Discolog, Afyonbando, Sonido Tropico, Burak Elvan, Sinan Arslan, Demirabi ve Begu'nun performanslarıyla devam etti.

Müzik ve doğanın bir araya geldiği Babylon Soundgarden'da katılımcılar yaza eğlenceli bir veda etti.


SH  10.09.2017

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.