Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

‘WE JAZZ BODRUM’ BODRUM KALESİNDE

Açılışı Bodrum Kalesi’nde gerçekleştirilecek olan 'We Jazz Bodrum' konserleri, bayramın ikinci günü olan 26 Haziran’da Hindi Zahra ve üçüncü günü 27 Haziran’da Karsu’yu ağırlayacak.

Bayramda düzenlenecek olan ‘We Jazz Bodrum’ konserleri, Bodrum Kalesi’ni caza doyuracak. İlk olarak bayramın ikinci günü Hindi Zahra sahne alacak. Ardından bayramın üçüncü günü ise caz, blues, soul, funk ve Türk müziğini ustaca harmanlayan Karsu Bayram, Bodrum Kalesi’nde sahne olacak.

CAZIN EFSANELERİYLE KARŞILAŞTIRILIYOR

Hindi Zahra, 2009 yılında yayımladığı EP ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı. 2010'da ilk albümü Handmade'i çıkaran ve geniş kitlelere ulaşan sanatçı aynı zamanda, Tala Hadid'in ‘Gecenin Çerçevesi’ ve Fatih Akın’ın ‘Kesik’ filmlerindeki oyunculuk performanslarıyla da beğeni uyandırdı. Hindi Zahra, genç yaşına rağmen Norah Jones, Pati Smith gibi cazın birçok efsanevi sanatçısıyla kıyaslanmaktadır.

BİR İLKE İMZA ATTI

Türk asıllı Karsu ise Avrupa ve dünyada sık sık konserler veriyor. Aynı zamanda şarkıcı, söz yazarı, besteci ve aranjör olan Karsu, kendi besteleri olan İngilizce parçaların yanı sıra ‘Divane Aşık Gibi’, ‘Gesi Bağları’, ‘Domates Biber Patlıcan’, ‘Neredesin Sen’ gibi klasikleşmiş parçaları da yorumluyor. Karsu, 2016 yılında Hollanda'nın en prestijli ödülü ‘EdisonJazz/World’ kazanan ilk Türk sanatçı oldu.


SH  24.06.2017

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.