Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

‘YARIN NE KADAR SÜRER?’ RESİM SERGİSİ AÇILIYOR

Sevinç Çiftçi'nin Theo Angelopoulos'un Sonsuzluk ve Bir Gün filminden esinlenerek isimlendirdiği "Yarın ne kadar sürer?" kişisel sergisi, 6 Mayıs-27 Mayıs 2017 tarihleri arasında Galeri Diani’de gerçekleşecek.

Sevinç Çiftçi’nin “Yarın ne kadar sürer?” isimli sergisi, insanın henüz şekillenmemiş ve katılaşmamış olma halini çocuk figürleriyle anlatıyor. İsmini Theo Angelopoulos'un kült filmleri Sonsuzluk ve Bir Gün filminden esinlenerek alan sergide, farklı ebatlarda yağlı boya eserler ile karışık teknikle üretilen resim ve desenler, 6 Mayıs-27 Mayıs 2017 tarihleri arasında Galeri Diani'de sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Ayrıca sanatçının üretim sürecinde tuttuğu defter de ziyaretçilerle paylaşılacak.

SEVİNÇ ÇİFTÇİ KİMDİR?

1976’da doğan sanatçı, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tamamladı. Ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi’nde yüksek lisansını bitirdi. Sinema ve televizyon alanında 10 yıl sanat yönetmenliği yapan Çiftçi, 2012 yılında İtalya'da “Florence Academy of Art Summer Session”da eğitim gördü ve uluslararası resim sergilerinde eserlerini sergiledi


SH  24.04.2017

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.