Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ORHAN KEMAL ROMAN ARMAĞANI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

46. Orhan Kemal Roman Armağanı’na, katılım süresi başladı. Katılım süresi 10 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek.

46. Orhan Kemal Roman Armağanı'na, katılım süresi başladı. Başvurunun yayınevleri tarafından 2016 yılında ilk kez yayınlanmış olan, Orhan Kemal Roman Armağanı yönetmeliğine uygun romanlar için yapılması gerekiyor. Orhan Kemal Roman Armağanı'na katılım süresi 10 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek.

Orhan Kemal Roman Armağanı Seçiciler Kurulu Nâzım K.Öğütçü, Turhan Günay, M.Nuri Gültekin, Erendiz Atasü, Handan İnci, Çimen Günay Erkol ve Yiğit Bener'den oluşuyor. Roman armağanı kazanan yazara ödülü 2 Haziran 2017 tarihinde yapılacak olan Orhan Kemal'i anma gününde verilecek.

2017 yılı 46. Orhan Kemal Roman Armağanı'na katılmak için yayınevleri Orhan Kemal Roman Armağanı Sekreterliği'ne bir katılım yazısı ekinde, ilgili yazarlarının 10 Adet kitabını göndermeleri gerekiyor. Orhan Kemal Roman Armağanı'na katılacak olan yayınevleri daha ayrıntılı bilgiyi Orhan Kemal Kültür Merkezi-Akarsu Yokuşu Sok. No:30, Cihangir, Beyoğlu, İstanbul ve 0212 252 88 38 numaralı telefondan alabilirler. Yönetmelik www.orhankemal.org' dan incelenebilir.


SH  26.11.2016

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.