Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

GENÇ RESSAM NEBAHAT KARYAĞDI 19. CARROUSEL DU LOUVRE’DE

Yazarımız, genç ressam Nebahat Karyağdı İtalya'nın seçkin Sanat Kurumu ve galerisi RUSSO galeri ile Art Shopping Carrousel du Louvre Uluslararası Sanat fuarına katıldı. Dr.Francesco Saverio Russo ve Salvatore Russo'nun küratörlüğünde EFFECTO ARTE seçkisinde İtalyan sanatçılar ile birlikte yer aldı genç sanatçı. Bu yıl 19. yaşını kutlayan fuarda dünyanın pek çok ülkesinden 600 sanatçı ve galeri sanatseverlerle buluştu. Avrupa'nın en ünlü sanat fuarlarından "Art Shopping Carrousel du Louvre" Paris Louvre Müzesinde yoğun bir ilgi ile 21 Ekim'de VIP açılış ile açıldı fuar 22-23 Ekim tarihlerinde sanatseverlerin yoğun ilgisi ile gezildi.

NEBAHAT KARYAĞDI KİMDİR?
Nebahat Karyağdı, 2004 yılında RH+ Sanat dergisinin düzenlemiş olduğu “Yılın En İyi Genç Ressamı” yarışması ile sanat alanına girmiş 5 kez yılın en iyi genç sanatçısı seçilmiştir.
www.sanatsalhaber.com adlı sitede düzenli olarak 8 yıldır sanat ve kültür yazıları yazmaktadır. Resmi ve Özel koleksiyonlarda çalışmaları bulunmaktadır. Cihangir'deki atölyesinde çalışmalarına devam etmektedir. Halen İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Okullarında Görsel Sanatlar öğretmenliği yapmakta bu alanda da sanatsal bilgi ve birikimini öğrencilerine aktarmaktadır.

Antalya’da doğan Nebahat Karyağdı, 2001’de Antalya Tic. Ve San. Odası Anadolu Güzel Sanatlar Lisesini (ATSOAGSL) bitirdi.
2005’ de Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümününden mezun oldu.
2006’ da Anadolu Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde “Özel Öğrenci” oldu.
2007’de ANSAN üyesi oldu.
2009’ da UNESCO Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği (UPSD)ve Güzel Sanatlar Birliği üyesi oldu.
2012’ de UNESCO Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği (UPSD) Yönetim Kurulu Üyesi olmuştur.
2016’da İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sanat ve Tasarım Fakültesi Plastik Sanatlar Bölümünde Yüksek Lisans Programından mezun oldu.
Miami, Londra – Oxford, Barselona, Amsterdam, Floransa, Selanik ve Girit’te Contemporary Sanat fuarlarına katılmış, Avrupa’nın çeşitli şehirleri ve ülkemizde kişisel ve grup sergileri açtı.


SH  24.10.2016

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.